Google+

Un bebelus din Braila, gasit mort in fantana. Tatal copilului nu crede explicatia sotiei sale

Caz cutremurator intr-o comuna din judetul Braila. O tanara de 24 de ani a sunat la politie si a anuntat ca si-a gasit copilul de numai sase zile mort, in fantana din curtea casei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor, însă vor şti exact cum a murit bebeluşul abia după necropsie. Oamenii din sat iau în calcul inclusiv o faptă necugetată a mamei, pe fondul unei depresii post-natale.

 

Vestea i-a cutremurat pe toţi locuitorii din comuna Bărăganul. Joi seară, tânăra de 24 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că nu îşi mai găseşte copilaşul, născut în urmă cu numai şase zile.

 

Mama copilului:I-am dat piept, l-am schimbat, l-am pus în pătuţ, a adormit şi, când am venit, în timp de 10 minute, copilul nu mai era în casă. Prima dată am cotrobăit toată casa, prin fundul grădinii şi, după aceea, un vecin a zis “Ia uitaţi-vă în fântână!” şi, când s-a uitat în fântână, copilaşul era în fântână.

 

Bunica copilului:Am ieşit toţi, şi vecinii de pe aici, s-au uitat cu lanternele prin grădină. Când dă capacul la o parte, băiatul era în fântână.

 

Martor:A urlat că nu mai găseşte copilul. Am căutat peste tot prin casă, am căutat peste tot prin iarbă, vreo jumătate de oră.

 

Devastat de veste, vineri dimineaţă, tatăl nou-născutului a venit de la Londra, unde era plecat la muncă. Familia mai are trei copii, de 2, 4 şi 6 ani. Bărbatul îşi pune, la rândul său, o serie întreagă de întrebări.

 

Tatăl copilului: “Ar fi zis că ar fi intrat în casă şi ar fi luat copilul. Cum să intre în casă? Ne omorâm între noi, ce facem? Şi cine credeţi că ar fi putut să facă asta? Nu ştiu cine are duşmănie pe mine!

 

O altă variantă luată în calcul este cea a unei depresii post-natale, care ar fi putut să o împingă pe femeie spre un gest necugetat.

 

Vecină:Acum căşună pe altul. Ea spune că nu. Că i l-a furat. Nu intră nimeni în curtea lor!

 

Agent Geanina Nicolae, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: ”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor şi se continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

 

Ca şi procurorii, părinţii aşteaptă acum rezultatul necropsiei.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn