A educat 20 de generatii de copii, iar asta o face mandra. Vorbim despre o educatoare din Balti, care isi dedica tot timpul picilor de la gradinita. Pentru munca si efortul depus, femeia a obtinut locul trei la concursul national "Pedagogul Anului". Totusi, spune ca cel mai mare premiu pentru ea este dragostea copiilor.

Publicat:12.10.2018, 16:28

Irina Limari este educatoare la gradinita “Bucuria” din Balti, iar asta ii aduce multa bucurie in fiecare zi. Femeia spune ca a ajuns intamplator la aceasta institutie. 

Irina LIMARI, EDUCATOARE: Cel mai important este dragostea, cat de banal ar suna. Dragostea fata de toti copiii. Sa-i accepti asa cum sunt. Sa primesti placere de la ceea ce tu i-ai invatat.”

 In ultimii 20 de ani a educat mai multe generatii de copii, la care tine foarte mult.

Irina LIMARI, EDUCATOARE:  “Eu lucrez tot timpul cu grupa mare, vin si din grupa mijlocie. Nu i-am numarat pe toti, dar ii tin minte pe fiecare.”

“Irina Nicolaevna este cea mai buna educatoare. Petrecem timpul vesel cu ea, ne jucam, dansam, ne spune povesti.”

“Este buna la suflet, iar orele ei sunt foarte interesante.”

“Tot timpul venim veseli la gradinita, foarte mult desenam in caiete.”

Parintii copiilor apreciaza munca pe care o depune educatoare.

 

“Eu ca parinte sunt incantata de atarnarea ei fata de copii, se straduie sa gaseasca o abordare potrivita pentru fiecare.”

Anul acesta Irina Limari a participat la concursul national Pedagogul Anului si a ocupat locul 3 la categoria Educatorul Anului.