Google+

Petrecut in sunet de fanfara. ADIO, Mihai Volontir: Admiratorii, prietenii, rudele, dar si politicieni au venit sa-si ia ramas bun de la artist - VIDEO

Petrecut in sunet de fanfara. ADIO, Mihai Volontir: Admiratorii, prietenii, rudele, dar si politicieni au venit sa-si ia ramas bun de la artist - VIDEO
Embed:

Mihai Volontir a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Marele actor a fost inmormant in aceasta dupa-amiaza la Cimitirul Central de pe strada Armeneasca. La funeralii au venit cateva sute de oameni. Rude, colegi, admiratori, dar si politicieni au venit sa-i aduca un omagiu actorului. Mihai Volontir a fost inmormantat cu onoruri militare iar cei prezenti l-au aplaudat indelung pentru ultima data.


Holul palatului National a fost astazi neincapator pentru sutele de oameni care au venit sa-i spuna adio marelui artist. Cu durere si lacrimi in ochi rand pe rand oamenii au depus flori la sicriul actorului, in timp ce in hol rasunau cantecele sale. 

La inmormantare au venit colegii de breasla, admiratori dar si premierul, presedintele parlamentului, ministr si deputati. Inainte de fi petrecut pe ultimul drum demnitarii au tinut cuvantari.

Prezent a fost si ambasadorul Rusiei la Chisinau.


Sa-l petreaca pe ultimul drum pe Mihai Volontir au venit si protestarii din piata.

Cortegiul funerar a fost insotit de orchestra prezidentiala, iar atunci cand muzica inceta oamenii aplaudau. Un barbat a venit cu o pancarta la funeralii.


"El ne-a proslavit neamul, dar demnitarii astia ne-au injosit..."

In semn de recunostinta, la o terasa din capitala astazi au rasunat cantecele lui Volontir.

Unii oameni insa s-au aratat nemultumiti de locul ales pentru inmormantare.


Mihai Volontir s-a stins din viata la varsta de 81 de ani la Spitalul Clinic Republican in noaptea spre 15 septembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn