Google+

Agresat pentru ca a cerut sa i se vorbeasca in limba romana. Brega: Voi cere despagubiri

Agresat pentru ca a cerut sa i se vorbeasca in limba romana. Brega: Voi cere despagubiri
Embed:

Jurnalistul Oleg Brega a fost lovit de directorul executiv al Universitatii Slavone in timp ce filma in institutie. Tanarul spune ca a venit sa ajute o studenta careia rectoratul nu vroia sa-i elibereze actele de la institutie. Incidentul a avut loc acum doua zile.


Odata ajuns acolo, jurnalistul a incercat sa vorbeasca cu directorul executiv Andrei Babenco, care, desi initial a parut linistit, dupa numai cateva replici, s-a enervat si l-a pocnit in plina figura. Scenele violente s-au repetat.“ M-au mai lovit de cateva ori dupa ce s-a stins camera, mi-au strans gatul cu firul”, a declarat Oleg Brega pentru Pro TV.

Din imagini se vede cum directorul executiv al institutiei suna la o firma de paza pentru a-l retine pe tanar. Oleg Brega sustine ca fost tinut ostatic in incinta Universitatii Slavone pret de 15 de minute, dupa care a reusit sa cheme politia.

Andrei Babenco nu a fost de gasit pentru a comenta incidentul. In acelasi timp, Oleg Brega spune ca va merge in instanta pentru a-si face dreptate.

“ Voi cere despagubiri morale, astept ancheta politiei”, a mai spus BregaPotrivit politiei, in prezent oamenii legii  acumuleaza probe pentru a decide daca va fi initiat un dosar penal pe marginea acestui caz.


Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn