Google+

Astazi oamenii au profitat de primele zile fierbinti. Locuitorii capitalei au renuntat la hainele groase si s-au dezgolit frumos pe plaje - VIDEO

Astazi oamenii au profitat de primele zile fierbinti. Locuitorii capitalei au renuntat la hainele groase si s-au dezgolit frumos pe plaje - VIDEO
Embed:

Zile cu soare, nopti cu ploaie. Asta ne asteapta maine si poimane. Pe langa codul galben de canicula meteorologii au emis unul de averse, vijelii si grindina. Astazi oamenii au profitat de primele zile fierbinti si au mers la plaje si piscine. Pe strazi si in curti insa a fost greu de evitat razele dogoritoare. Asa ca apa si inghetata au fost salvarea celor insetati dar si bucuria comerciantilor.


Satui de atatea ploi, dornici de soarele fierbinte locuitorii capitalei au renuntat la hainele groase si s-au dezgolit frumos pe plaje. Zeci de oameni au mers astazi in parcul La Izvor si s-au bronzat traditional pe malul lacului.“Am asteptat.... sunt copaci aer curat, iarba este foarte bine, nu v-ati dat cu soarele este foarte bine, ia uitece vintisor bate mie chiar imi este racoare...” 

 
“Briza este activa,soarele este prietenos si e  timpul sa ne facem si noi un ten de bronz frumos.. soarele cred ca cu viteza a patra a venit la noi...”

 
Si pentru ca pe malul lacului nu exista sezlonguri, oamenii s-au intins pe banci.

 

“Pai daca erau seezlonguri inchiriam, dar daca nu este ce sa facem..”

 
“Foarte placuta vreme, dupa atatea zile ploioase ar fi pacat sa stai in case...”

 
“M-am uns cu uleiuri speciale, apa e murdara...”

 
Totusi unii s-au balacit si in lac. 


“Apa este calda, e foarte bine...” 

 
Cei care au avut astazi drum la Piata Centrala au spus ca au facut cu greu fata temperaturilor. Toropiti de caldura oamenii au cautat un loc la umbra si s-au hidratat intens.

 

“Ce e de bine!”

 

“Am luat o sticlă cu mine, însă deja am baut-o toată, pentru că este insuportabil de cald. / Este o diferenţă foarte mare de la temperaturi joase am trecut rapid la caniculă.”

 

“Afara e foarte agresiv pentru babe – e cald e inadusitor...”

 

La mare cautare a fost astazi si ingheta,  spre bucuria comrciantilor, care si-au majorat vanzarile de doua ori. Pe aceasta femeie am surprins-o cumparand 50 de inghetate odata.


”De ce aşa de mult? Păi aşa trebuie. O să le punem in congelator şi o să fie bine. Toate o să le mâncaţi acasă? Nu, la o sărbătoare.”

 

De maine salvatorii vor instala corturi pe mai multe strazi din Chisinau, Balti, Cahul si Comrat unde oamenii vor putea sa bea apa si sa  se proteja de soare. Codul galben de canicula este valabil pana pe 23 iunie, saptamana viitoare maximele vor ajunge pana la 38 de grade la umbra. Pentru aceasta noapte si pentru cea de maine meteorologii au emis cod galben de ploi puternice, vijelie si grindina.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn