Google+

Bugetarii vor avea o minivacanta de 1 mai, asa ca multi deja au dat fuga la agentiile de turism. Au ales in special excursii in principalele capitale europene: Atena, Roma, Viena ori Budapesta - VIDEO

Bugetarii vor avea o minivacanta de 1 mai, asa ca multi deja au dat fuga la agentiile de turism. Au ales in special excursii in principalele capitale europene: Atena, Roma, Viena ori Budapesta - VIDEO
Embed:

Bugetarii vor avea o minivacanta de 1 mai, asa ca multi deja au dat fuga la agentiile de turism. Au ales in special excursii in principalele capitale europene: Atena, Roma, Viena ori Budapesta. Ofertele s-au vandut ca painea calda, se bucura agentii de turism. Unde mai pui ca in aceste zile in Moldova vor ajunge si multi turisti.

 

City-break-urile ii tenteaza cel mai mult pe moldoveni, in ultima perioada. In aceasta minivacanta de 4 zile, multi au optat pentru excursii in Europa, mai ales in orasele unde poti face si plaja pe malul marii. 

 

Irina ROTARU, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM:Avem un grup care merge la Atena. Turul include transportul, cazarea, excursiile. 250 de euro pentru persoana.„

 

 Turul prin Budapesta, Viena si Bratislava s-a bucurat de mult interes. Unii agenti de turism au spus ca au vandut toate bilete pentru aceasta excursie. Costa 169 de euro pentru o persoana si include trasportul tur-retur, cazare, asigurare medicala si ghid.

 

Oferte ceva mai ieftine, dar nu mai putin de tentante sunt pentru locurile pitoresti din Romania. Pentru 59 de euro, puteti vizita Cheile Bicazului, zona renumita pentru privelistea pe care o ofera Lacul Rosu.

 

"Avem excursii la Bran,Brasov, Sinaia. Transportul tur-retur, asigurare medicala si consta 49 de euro. Multi vor sa revina la Brasov, pentru a vedea zona de sus, cu telefericul."

 

 Din lipsa de timp ori bani, puteti merge in excursii de o zi la Iasi sau Odesa, cu doar 12 euro. Pentru ca dorul de mare si plaja este prea mare, unii au ales sa petreaca aceste 4 zile libere tolanindu-se pe sezlonguri. Aceasta femeie, de exemplu, pleaca in Turcia.

 

"Vrem sa ne bronzam si copiii vor sa se odihneasca. Plec cu copiii si o prietena. Va fi o companie vesela."

 

 Sa stiti totusi ca sunt si in Moldova locuri frumoase de vizitat. Daca unii ales sa mearga la manastiri.

 

"Orheiul vechi si satul Vatici, unde oamenii vor putea gusta din bucate. Alta excursie este Saharna si Tipova, cu 169 de lei."

 

 Altii au optat pentru destinatii individuale.

 

"De obicei, merg al vinarii. Organizam orice pentru grupuri de 15 persoane."

 

 Si multi turisti vor ajunge in aceasta perioada in Moldova.

 

"Sunt tururi individuale, cu cazare in Chisinau. 250 de euro."

 

 Bugetarii vor intra intr-o minivacanta de 4 zile, in acest weekend, dupa ce Guvernul a decis ca ziua de luni 30 aprilie sa fie  nelucratoare. Ea a fost recuperata sambata trecuta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn