Google+

Fostul deputat Vasile Vatamanu a DECEDAT intr-un ACCIDENT CUMPLIT la Straseni

Fostul deputat Vasile Vatamanu a DECEDAT intr-un ACCIDENT CUMPLIT la Straseni
Embed:

Accident groaznic la Straseni. Fostul deputat Vasile Vatamanu si-a pierdut viata, iar chitaristul formatiei "Noroc" Alexandru Cazacu se afla in stare grava in spitalul raional din Straseni. Alte doua persoane care se aflau in masina, un politist si un procuror, au fost transferati la Chisinau.


Accidentul a avut loc, ieri, de Ziua Politiei, in jurul orei 19, pe traseul Odesa-Brest, intre satele Greblesti si Codreanca. Automobilul a derapat de pe carosabil si s-a rasturnat. Politistii nu exclud faptul ca soferul, in varsta de 35 de ani, s-ar fi deplasat cu viteza excesiva sau ar fi adormit la volan. Cauza exacta, insa, va fi stabilita in urma unei anchete.

Pe bancheta din fata se afla viceprocurorul sectorului Buiucani, iar in spate - chitaristul Alexandru Cazacu si Vasile vatamanu. Cel mai mult au avut de suferit pasagerii din spate, deoarece masina a derapat intr-un sant de la o inaltime de 14 metri. Potrivit medicilor, politistul si procurorul au fost transferati la un spital din Chisinau, iar Alexandru Cazacu nu a putut fi transferat, deoarece se afla in stare grava.

Starea pacientului este grava si atat el cat si rudele au refuzat ca sa ofere mai multe detalii. El nu poate fi transferat. Gata mai mult nu pot sa va spun nimic...

La volanul masinii se afla un politist in varsta de 35 de ani, care a fost supus testului de alcoolemie, insa medicii au refuzat sa ne spuna care a fost rezultatul investigatiei. Pe cazul dat a fost deschis un dosar penal.

Cauza accidentului se investigheaza, dar versiunea preliminara este ca soferul a pierdut controlul asupra volanului. Soferul a fost expus testului alcoolic.

Vasile Vatamanu a fost deputat in Parlamentul Republicii Moldova intre anii '90-'94, apoi  director general al Agentiei Nationale de presa ”Moldova - press” a Parlamentului. In perioada 1996-2008 a fost ofiter de presa la Federatia Moldoveneasca de Fotbal.

imagini CP Straseni


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn