Interpreta Georgeta Voinovan va sta in spital cel putin o luna. Iterpreta are nevoie de o perioada de recuperare dupa ce a suferit o fractura la coloana vertebrala. Georgeta Voinovan a fost victima unui accident rutier, produs duminica trecuta.

Publicat:13.08.2010, 14:35

Georgeta Voinovan este internata in sectia de terapie intensiva a Spitalului de urgenta din Chisinau, unde a fost adusa cu o fractura a coloanei vertebrale. 

Medicii spun ca starea Georgetei este satisfacatoare, doar ca va avea nevoie de o recuperare mai lunga.

Cel mai greu îi va fi sa suporte despartirea de familie, spune interpreta care are 6 copii. Cei mai mici, doi baietei gemeni, au doar 7 luni.

Georgeta Voinovan spune ca accidentul in urma caruia a ajuns la spital s-a produs acum 6 zile, in satul Ratus, Criuleni. Interpeta se intorcea cu masina de la o nunta din Drochia. In automobil era doar ea si soferul.

Soferul masinii, un barbat de 35 de ani, a scapat nevatamat. Acesta a chemat ambulanta care a transportat-o pe interpreta la Chisinau. 

Cazul este cercetat de politia raionului Criuleni. 

Oamenii legii spun ca soferul risca acum o amenda de 1000 de lei. La randul sau, Georgeta Voinovan, desi a suferit o trauma grava, nu are pretentii fata de sofer si nu-i va cere despagubiri.