Google+

Gheorghe Grau a ajuns la un azil, dupa ce a baut bere cu primarul! Despre ce au discutat cei doi

Gheorghe Grau a ajuns la un azil, dupa ce a baut bere cu primarul! Despre ce au discutat cei doi
Embed:

Inca mai poate avea o alta soarta. Primarul capitalei s-a autosesizat dupa reportajul despre actorul Gheorghe Grau si a decis sa-l ajute. Cei doi s-au intalnit astazi, au aprins cate o lumanare la biserica, au luat masa impreuna si au baut cate o bere. Dupa asta actorul a fost dus la un centru de plasament din comuna Stauceni.


Primarul capitalei s-a intalnit cu Gheorghe Grau la Biserica Sfanta Teodora de la Sihla. Acesta a fost gasit dimineata de politie, la cererea lui Dorin Chirtoaca si adus la biserica.

Dupa ce au schimbat cateva vorbe, cei doi au mers la biserica. Imediat ce a intrat in lacasul sfant, actorul s-a apucat de plans.

Gheorghe Grau spune ca Dumnezeu i-a fost intotdeauna alaturi si l-a ajutat sa treaca  peste greutati. Astazi, actorul sustine ca a simitit mai mult ca niciodata ca rugile sale au fost auzite.

Discutia celor doi a continuat in strada.

Deoarece marele actor candva, acum este un om al strazii, usile nu i-au fost deschise peste tot. In cele din urma, cei doi au gasit un local unde sa ia masa.

Actorul recunoaste ca in ultima perioada si-a inecat amarul in bautura. Astazi, a cerut bere, dar i-a promis primarului ca o sa se lase de bautura.

Dupa masa copioasa actorul a fost dus la  azilul din Stauceni, dupa care cel mai probabil va fi internat la un centru de dezintoxicare. Dorin Chirtoaca a cerut astazi Directiei Asistenta Sociala sa identifice toate personalitatile care se afla in situatii similare cu cea a lui Gheorghe Grau, ca acestea sa poata fi ajutate.


Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn