Google+

In autobuze de ruta sau pe drumuri de tara a rasunat muzica clasica live. Mai multi tineri de la Youth Orchestra si-au propus sa parcurga, cantand la instrumente, doua mii de kilometri - VIDEO

In autobuze de ruta sau pe drumuri de tara a rasunat muzica clasica live. Mai multi tineri de la Youth Orchestra si-au propus sa parcurga, cantand la instrumente, doua mii de kilometri - VIDEO
Embed:

In autobuze de ruta sau pe drumuri de tara a rasunat muzica clasica live. Mai multi tineri de la Youth Orchestra si-au propus sa parcurga, cantand la instrumente, doua mii de kilometri. Vor vizita cele mai frumoase destinatii turistice din Moldova, dar si din Romania si Ucraina. Primele concerte deja au avut loc si au adunat o multime de spectatori.

 

Turul muzical al celor de la Moldovan Youth Orchestra a inceput chiar in trenul Chisinau-Ungheni. Artistii au cantat, fiind aplaudati de pasageri. Au coborat din tren la Straseni, iar apoi si-au inceput calatoria cu masinile. Astfel, muzica clasica a ajuns in satul Duruitoarea, din Rascani, unde zeci de localnici i-au ascultat pe tinerii artisti. 

 

Tinerii s-au aventurat intr-o calatorie lunga si isi propun sa viziteze numeroase destinatii turistice. Moldovan Youth Orchestra a sustinut un spectacol si in nordul tarii, la Ocnita.

 

Vor sa promoveze comorile turistice din tara noastra, spun tinerii, dar si sa abordeze diverse subiecte sociale prin… muzica. 

 

Aventura va continua pana pe 24 august, iar artistii vor parcurge 2 mii de kilometri, ajungand in mai multe localitati din Moldova, dar si tarile vecine. Anul trecut, la prima editie a proiectului, tinerii au sustinut 11 concerte in 11 raioane din tara.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn