Google+

In parcul Catedralei din Chisinau, poti doar sa te plimbi, dar nu si sa te asezi. Asa arata acum majoritatea bancilor - VIDEO

In parcul Catedralei din Chisinau, poti doar sa te plimbi, dar nu si sa te asezi. Asa arata acum majoritatea bancilor - VIDEO
Embed:

Cu banci, dar in picioare. In parcul Catedralei din Chisinau, poti doar sa te plimbi, dac vrei sa te asezi nu ai unde, deoarece scaunele sunt zugravite de excrementele porumbeilor, care deja de zeci de ani locuiesc pe acoperisul catedralei, care arata ca o adevarata hulubarie. Responsabilii de la spatii verzi spun ca in doua saptamani vor spala toate bancile, dar nu pot sa impiedice pasarile sa faca murdarie.


Asa arata acum majoritatea bancilor din parcul Catedralei din Chisinau. Cei care vor sa se aseze fie isi pun pofta in cui fie...

 

“Da, venim cu paturica de acasa. Sunt foarte multe scaune intr-adevar murdare. Cateodata stam in picioare cand nu o avem.”

 

“E logic ca e asa, dar e pacat ca nu se are grija.”

 

“Bancile sunt intradevr murdare. Pai o sa ma murdaresc cum sa ma asez, poate sunt unele curate, dar majoritatea sunt murdare.”

 

“Cum sa ma asez daca e murdar. Si asa era sa cada norocul.”

 

“Imposibil sa te asezi sa te odihnesti. Eu de pilda sunt de parare ca nu ar fi rau ca toata lumea sa iasa faca curat in oras nu numai in parc.”

 

De ploaia de excremente nu a scapat nici catedrala. Cu toate ca reprezentantii Mitropoliei au instalat ace speciale pe cladire, se pare ca acestea nu-i impiedica pe porumbei sa aterizeze. Anterior se vorbea despre instalarea unui sistem cu ultrasunet, care sa alunge pasarile, deocamdata insa din lipsa de bani, proiectul se amana. Preotii  cheama crestinii sa nu mai  hraneasca pasarile.

 

Vadim CHEIBAŞ, SECRETARUL MITROPOLIEI MOLDOVEI “Un alt aspect al problemei ar fi ca oamenii incurajeaza inmultirea pasarilor pentru ca aduc mancare, seminte. Produce inmultirea lor si prin aceasta fac un deserviciu complexului catedral.”

 

Cei de la Spatii Verzi, responsabili de curatenia in parcuri spun ca vor curata bancile, insa nu va dura mult si acestea vor iarasi pline de excremente.

 

Eliferie HARUTA, DIRECTOR I.M. “SPATII VERZI” “Lucrarile acestea vor fi in doua saptamani, cand se va incalzi afara. O sa fie reparate vopsite din nou toate bancile. Noi practicam o data de doua ori in saptamana cu masina de apa si le spalam scaunele, ma rog  nu poti lupta cu natura porumbeii isi fac treaba lor.”

 

In acest an intreprinderea Spatiilor Verzi a solicitat 180 milioane de lei, pentru intretinerea parcurilor din capitala. La moment a primit doar 53 de milioane de lei.Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn