Iubesc si sunt iubit. Asta a recunoscut astazi actorul Gheorghe Grau care incerca sa revina in scena. El a sustinut astazi un recital de poezie proprie si spune ca si-ar dori sa fie cat mai mult in fata publicului.

Publicat:08.12.2014, 17:27

Emotionat, dar sigur pe el, actorul Gheorghe Grau a iesit pe o mica scena in fata a cateva zeci de spectatori. Este o revenire pe scena dupa o pauza de peste 15 ani.

Gheorghe GRAU, ACTOR: "Am emotii, dar cred ca o sa iasa bien."

Elegant si imbracat la patru ace actorul recunoaste ca viata lui incet-incet revine la normal. Desi presa a scris ca s-a casatorit, actorul a fost discret la acest subiect. Si nici despre fiica sa, Leanca Grau, actrita in Rusia, nu s-a prea grabit sa vorbeasca.

Gheorghe GRAU, ACTOR: "Sunt cu cineva. -Cu fiica comunicati -Da, am inceput sa comunicam."

Povestea lui Gheorghe Grau a ajuns in atentia publicului dupa ce in 2011 Pro Tv a realizat un reportaj despre el. Atunci actorul, candva renumit pentru rolurile sale ajunsese un om al strazii si cersea mancare si bani de la trecatori. Acum  viata lui arata altfel, iar actorul, ajuns la 53 de ani, spune ca are planuri mari de viitor si chiar ar vrea sa revina in cinematografie.