Google+

Masina de politie implicata intr-un accident pe strada Vasile lupu

Masina de politie implicata intr-un accident pe strada Vasile lupu
Embed:

O masina a politiei a intrat astazi intr-un stalp de inalta tensiune din sectorul Buiucani al capitalei. In masina se aflau trei oameni ai legii, o femeie si un copil. In urma impactului, toti au avut nevoie de ingrijiri medicale. Politia rutiera se abtine sa spuna daca ofiterii se fac vinovati de accident. Martorii spun, insa, ca acestia se deplasau cu viteza.


Accidentul s-a produs in jurul orei 7 si 15 minute la intersectia strazii Vasile Lupu si Constitutiei. Martorii spun ca masina politiei avea viteza foarte mare si intrat intr-un stalp de electricitate. Politistii urmeaza sa stabileasca circumstantele producerii accidentului.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 • Tamara (19.05.2010 11:11)
  Respectarea regulililor de circulatie sunt pentru toti, chiar si pentru politisti.Imi pare rau ce sa intimplat, dar fiti mai atenti dragi politisti, imunitate la accidente nu aveti.Unora li se pare ca sunt imparatii drumurilor si uita ca pericolul ii paste si pe ei.
 • fattony (19.05.2010 11:50)
  Asa le trebuie
 • ga (19.05.2010 12:35)
  hi sa nu dee domnul sa patesti si tu boule
 • Ion (19.05.2010 12:40)
  Imi pare rau pentru ce li s-a intamplat, sunt si ei oameni(cel putin unii) dar e regretabila situatia si din cauza ca politia, fiind cea care urmareste sa fie respectata ordinea publica si legea, inclusiv regulile de circulatie, ea insusi (politia rutiera) este un exemplu rau, mai cu seama un exemplu cum nu trebuie de facut, foarte des. Cine-i trage pe ei la raspundere pentru viteza excesiva, vorbitul la telefon in timpul sofatului, luarea de mita etc, etc, etc (si asta de la cel mai mic pana la cel mai mare)?...
 • intreb (19.05.2010 12:42)
  PROTV, puteti sa ne spuneti cati pasageri erau in masina. Vad ca militianul nostru a mentionat numai despre 3 politisti, dar merge zvonul ca in masina erau 5 persoane printre care o femeie si o fata de 16 ani! Puteti sa verificati cate persoane s-au adresat la spital? Spuneti sa stie lumea cum militia noastra se foloseste de automobilele statului si banii contribuabililor pentru a-si duce familia la scoala, la lucru, de la scoala, de la lucru si unde le mai trebuie lor etc.
 • pentru ga (19.05.2010 12:45)
  Noi ne iubim infractorii cu epoleti, tortionarii si principalii dulai ai dreptatii, democratiei ei dezordinei in tara. Zi ca nu e asa!
 • i (19.05.2010 12:50)
  erau beti shacali bravo asta e shcoala lui voronin...
 • NICU (19.05.2010 12:56)
  LEGILE fizice acţionează egal indiferent de postul pe care îl ai.Toţi trebue să fie atenţi la drum.
 • aaaaaaaaaaaaa (19.05.2010 13:00)
  asa si le rebu daca cred cas la serviciu totul li se permite
 • xxx (19.05.2010 13:07)
  Mai abtineti-va cu comentariile. Este foarte posibil sa se fi deplasat la vreo chemare, pentru a apara drepturile si interesele unora din noi. Este posibil ca alcineva nu a respectat regulile de circulatie rutiera, sau au evitat tamponarea unui alt mijloc de transport sau pieton, punindu-si viata si sanatatea lor in pericol. Cei care au fost martorii acestui accident, comentati si apelati politia rutiera, pentru a ajuta cercetarea cazului obiectiv si sub toate aspectele.
 • cristina (19.05.2010 13:15)
  de fattony esti un magar si jumatate sa nu dea domnul si cu tine asa ceva prostanacule ce esti
 • ATENTIE (19.05.2010 13:25)
  Doamne fereste prebue sa fim toti atenti si poletisti tot ca sunt si ei oameni trebue sa respectam toti regulile de circulatie.Sa ne pazasca DONUL te toti in drum
 • viorel (19.05.2010 13:57)
  nu am nica contra politzistilor dar la aestea cu masina asta de la scut cu numerele MAI 1205 asa le trebuie multa lume o mai amagit si o scurs de bani
 • zarik (19.05.2010 14:33)
  oamenii buni politishtii istea nu au suflet shi nu lii jale de omenii deloc,,ei se cred ca sunt cineva mai mari ca oamenii simpli ,spun asta ca eu stiu,DOMNII Plitisti va rog fiti mai amabili cu oamenii din juru vostru
 • cristina (19.05.2010 14:45)
  cu ce te-au amagit politia de la scut pe tine insuti,fii om la locul tau si nu vei avea de aface cu politia berbedeu-le ce esti toti isi pun cuvintul care mai de care,iar insusi politia va apara drepturile la toti si cind aveti nevoe tot 902 apelati pentru toti magari care judeca POLITIA!!!!!!!!
 • Spartak (19.05.2010 14:57)
  Nu port pică poliţiştilor şi poliţiei în genere. Ba, din contra, chiar îi compătimesc pentru condiţiile în care lucrează, dar cînd merge vorba de încălcarea regulilor, inclusiv cele de circulaţie, nu pot să nu zic că este o deprindere permanentă a unora din ei să ignore aceste reguli de parcă ei fac parte din altă categorie şi nu sunt participanţi la trafic ca toţi ceilalţi. Ambii şoferi urmează să fie lipsiţi de dreptul de a conduce, pe o perioadă - suficientă de a învăţa regulamentul circulaţiei rutiere (+/- 1 an) şi de a conştientiza gravitatea încălcărilor pentru a nu le mai comite. Din imaginele care se văd, analizînd gravitatea impactului, este foarte clar că viteza de deplasare era depăşită cu mult şi a doua încălcare care nu e mai puţin gravă, şi ar fi putut reduce gravitatea leziunilor lor este faptul că nu aviau centurile cuplate (parbriz spart, din-nuntru). Cu toate acestea, vinovat de accidentul dat se face şoferul maşinii care a dorit să vireze la stînga, deoarece urma să cedeze trecerea maşinilor ce vin din sens opus. P.S. Sper că acest accident să fie de învăţătură, atît pentru cei implicaţi, cît şi pentru cei ce au aflat de el. P.P.S. Sper ca traumele suportate de toţi cei implicaţi să aibă cît mai mici consecinţe asupra sănătăţii lor. Şi-i îndemn ca după însănătoşire să nu repete aceliaşi greşeli.
 • Vad (19.05.2010 15:30)
  Mentzi prosti
 • vai Doamne....... (19.05.2010 15:42)
  binecuvîntați pe cei ce vă blestemă domnilor polițiști asta nu este muncă ci este un jug pe care îl purtați pu societate
 • Nia (19.05.2010 15:47)
  Oameni buni de unde atita rautate in voi??? Cind e vorba de un accident e groaza,fie e implicat un politist,fie un inginer,ce mai conteaza,doar sunt oameni...toti sufera. Nu inteleg de ce ai catalogati pe toti,si in politie,si in oricare alt domeniu sunt oameni educati si needucati.
 • ION MOŞNOI (19.05.2010 15:48)
  OAMENI BUNI!!!Noi toţi suntem cetăţeneţi ai acestei TĂRI.POLIŢIŞTII sunt nişte băeţi cu care vă-aţi jucat în ţărână. Deci trebue să vă protejaţi reciproc.Poliţişti i-populaţie de oameniRăi!!! A zi tu eşti şef-Mâine-s Eu!/ Azi tu eşti bogat-Mâine-s Eu!/ Azi tu eşti fericit-Măine-s Eu! Azi............ ....-......Eu! Azi tu eşti mort-Mâine-s Eu!
 • ION MOŞNOI (19.05.2010 15:52)
  OAMENI BUNI!!!Noi toţi suntem cetăţeneţi ai acestei TĂRI.POLIŢIŞTII sunt nişte băeţi cu care vă-aţi jucat în ţărână. Deci trebue să vă protejaţi reciproc.Poliţişti i-populaţie de oameniRăi!!! A zi tu eşti şef-Mâine-s Eu!/ Azi tu eşti bogat-Mâine-s Eu!/ Azi tu eşti fericit-Măine-s Eu! Azi............ ....-......Eu! Azi tu eşti mort-Mâine-s Eu!
 • lklk (19.05.2010 15:53)
  cred ca tare hitru nu esti nici tu
 • Mariana (19.05.2010 16:14)
  eu locuiesc acolo! am filmat de pe fereastra! masina cind s-a izbit de stilp avea girofarul aprins si imediat a inceput sa iasa fum! din masina au iesit 2 politisti un copil cu geanta in spate si o femeie! politistul care era la volan a fost cel mai grav lovit! asfaltul era umed poate din aceasta cauza a pierdut controlul volanului! da de ce trebuia sa mearga cu asa viteza! Cu siguranta se ducea la scoala copilul si mama lui e profesoara iar unul din politisti e sotul si tatal acestora!
 • Mariana (19.05.2010 16:20)
  eu locuiesc acolo! am filmat de pe fereastra! masina cind s-a izbit de stilp avea girofarul aprins si imediat a inceput sa iasa fum! din masina au iesit 2 politisti un copil cu geanta in spate si o femeie! politistul care era la volan a fost cel mai grav lovit! asfaltul era umed poate din aceasta cauza a pierdut controlul volanului! da de ce trebuia sa mearga cu asa viteza! Cu siguranta se ducea la scoala copilul si mama lui e profesoara iar unul din politisti e sotul si tatal acestora!
 • tvd (19.05.2010 16:21)
  intr-adevar ce are de suferit politia din cauza ca cinava a furat banii, acest accident li se poate intimpla oricui asa k sa ne comportam decent
 • eeee (19.05.2010 16:27)
  oameni buni numai telefonati la 902 singuri parataiva taieti oameni jefuiti furati si tot asa asta ii cel mai bun lucru....
 • :D (19.05.2010 16:27)
  Asa si le trebu la pidorvele estea altfel nu am kum s aii numesk. Rau da nu sa tamponat masina de politzie rutiera... Arunkatzilio o granata la fund sa explodeze totzi!!!!!!!!!!!!!!! !
 • Adevar (19.05.2010 16:32)
  Auzi Cristina, tu sa taci!! Ca oamenii au avut de afacere cu militia noastra fara a face ceva contra legii. Nu nu avem politie ci niste banditi, magari, hoti si infractori. Lumea stie politisti care au contribuit la musamalizarea unor dosare in care erau persoane decedate, lumea stie politisti care au fabricat dosare, care au strecurat droguri in automobilele cetatenilor si pe urma tot ei chipurile ii arestau, lumea stie politisti care fac contrabanda, lumea stie politisti prin intermediul carora poti cumpara droguri si multe alte potlogarii... Asta numesti tu "sa fii cuminte"? Moldova nu are politie, noi avem criminali care se ascund dupa legea politiei si dupa epoleti. Asta e realitatea noastra la momentul de fata. Adevaratii patrioti au fost dati afara! Asa ca, te rog frumos nu palavragi. Parca te vad ca esti un "praporchik" prin birourile militiei si ai invatat 2 taste la calculator... pentru comentarii bune au sa-ti dee adaos la salariu.
 • patrol (19.05.2010 16:55)
  Dumnezeu nu bate cu batul...pe toti ii asteapta! Doamne pedepseste-i!!! Cine trece pe alaturi de catedrala din Piata Marii Adunari, intrati si puneti cate o lumanarica de sanatatea politailor care isi bat joc de lume! Dumnezeu v-a decide!
 • Cineva (19.05.2010 17:22)
  Sa speram ca totul se va termina cu bine. Este o vorba e rau cu dinsii dar mai rau fara dinsii. Compatimirea este tot un lucru care ne diferentiaza de animale. Lasati comentariile proaste nu va face onoare.
 • don (19.05.2010 17:27)
  pentru toti shacalii politia in special scutul este pe prima de nu doriti a fi trashi la raspundere, dar dati mita ]n special pentru ,,de viorel" de ce ai fost amagit findca dai din urechi sau nu ai dorit sa fii tras la raspundere nu dati shi nu criticati politia voi sunteti factorii care favorizeaza coruptia voi ispititi persoana iar pentru ,,de fattony" daca ai fi fost tu pietonul pe care la evitat politia din greseala lui shi te calca ar fi fost hazliu nu
 • oo7 (19.05.2010 17:37)
  eu singur am fost martor ocular cum merg masinele de serviciu ale politiei si ambulantei cu girofarurile aprinse si toti merg in drumul lor si nu acorda prioritate,
 • anonim (19.05.2010 17:44)
  Vad, daca esti asa destept, ai putina cultura a vorbirii, nu se stie cine e mai prost, tu sau politistii, cu cerctitudine ca tu. As vrea eu ca vreodata, cind vei avea nevoie de ajutorul politiei sa nu ai parte de el in nici un caz.
 • ursa (19.05.2010 18:06)
  cine e vinovat??? cred ca stilpul a sarit primul!!!! trist dar adevarat
 • ursa (19.05.2010 18:06)
  cine e vinovat??? cred ca stilpul a sarit primul!!!! trist dar adevarat
 • OM (19.05.2010 18:38)
  PROSTALANI!1!!!!!!
 • SIS (19.05.2010 19:07)
  Dapui si normal daca merge la volan 24 de ore las vedea pe cineva care va putea rezista asa greutate. Dar cuiva ii este indiferent dar tot POLITA cheama la solutionarea tuturor problemilor ai cetatenilor Republicii noastre minunate.
 • vlad (19.05.2010 19:14)
  eu inteleg ca politia are prioritate dar totul are masura,mii jale de politisti si de fetita ca sunt convins ca trebuie sa fie foarte speriata,nu am fost la locul accidentului nustiu cinei vinovat,dar pot sa spun numai una chiar si daca politistu a fost vinovat, baitul cu Venta va fi gasit vinovat,mie mii jale de el mai tare
 • UTM (19.05.2010 19:41)
  fiti atenti la drum si cu ce va deplasati la drum, pentru ca cele mai deseori va deplasati cu mijloace de transport nu din cele mai performante!!!
 • Slavic (19.05.2010 20:39)
  Bravo! Bine spus! Tocmai doream şi eu să-i spun cucoanei că în Moldova te poţi alege cu dosar doar mergând pe stradă. E clar ca bună ziua, la ce dracu poliţistul cu copil în maşină mână cu viteză de acuprinde stâlpul? Poate să nu începeţi cu poveştile cum că se grăbea să salveze viaţa cuiva! O modă porcească în poliţie, de a te folosi de girofaruri şi sirene plus documentul cel vajnic de ment pentru a face fărădelegi pe drumuri şi peste tot unde este posibilitatea!
 • rtrttyy (19.05.2010 21:25)
  praf si pulbere sa se aleaga de toti mentii.Nu am probleme cu legea ,dar ma fac foc cind cineva e cineva dar cineva nu-i cineva
 • vasile (19.05.2010 21:35)
  sincer mii greata cind vad mentii.Ati auzit vre-un ment sa plateasca amenda pentru viteza?
 • ... (19.05.2010 21:52)
  Marina, plaseaza filmuletul cu rezultatul accidentului pe youtube. Mersi
 • veronica (19.05.2010 21:56)
  " Politistii urmeaza sa stabileasca circumstantele producerii accidentului."...car e a fost provocat tot de politzishti?nu va suna ceva interesant?
 • ..... (19.05.2010 21:57)
  don, tu ce esti politist? Parca nici pentru tine nu exista reguli. Nici un semn de puctuatie frate... Pune macar vreo virgula pe ici colea ca sa intelegem ce vrei sa spui. Nu te supara, dar incearca sa-ti citesti comentariul...
 • Tudor (19.05.2010 22:14)
  Acesti politisti cu citeva saptamini in urma acestea au lovit un baiat are a cazut de pe moto si sa traumat la picior si la cap si acestea au rama nepedepsiti dar ...... Dumnezeu e mare si vede totul!!!
 • w (19.05.2010 22:29)
  nu vreau sai invinuiesc chiar doamne fereste pentru ei si familia lor dar vreau sa spun cat priveste securitatea la trafic ai impresia ca ei singuri nustiu ce inseamna asta,cel mai vizibil cum stationeaza ei zi de zi automobile de pe traseuri care fac acces de viteza,ai impresia ca vezi filme americane,cind vad masina aprind si ridica tot ce au o iau pe diagonala traseului nu se mai uita in jur si fac niste virajuri parca retin teroristi nu alta....
 • alex (19.05.2010 23:04)
  Inainte de a critica mai bine ati face o comparatie generala pentru a vedea ca o masina de politie se accidenteaza 1 intro mie de accidente, dar si atunci sunt anumite cauze pentru a fi comis acel accident.
 • de o (19.05.2010 23:07)
  ma "i" daca tu n-ai sa fii in stare sa-ti satisfaci sotia sau orice alta femee,tot pe VORONIN il vei invinui-tot shcoala lui va fi?
 • alex (19.05.2010 23:08)
  Inainte de a critica mai bine ati face o comparatie generala pentru a vedea ca o masina de politie se accidenteaza 1 intro mie de accidente, dar si atunci sunt anumite cauze pentru a fi comis acel accident.
 • Vasile (19.05.2010 23:20)
  Caracteristic moldovanului sa rida de o persoana ce a cazut intr-un accident.De unde se stie poate acel om va fi calic pe viata sau si mau rau."Asa le trebuie".. Oameni prosti pe viata ce spun asa cuvinte....
 • ion (19.05.2010 23:33)
  daca acesti politisti ar fi respectat regulile de circulatie, ma refer la cuplarea centurii de siguranta nu ar fi patimit intratita la sigur!!!cu ce sunt ei mai deosebiti decit ceilalti la trafic?????!!!!
 • elev (19.05.2010 23:37)
  lume voi va dati seama ce scriti in locul lor putea sa fie orcine mai ginditiva la ei ca sunt shi ei oameni nare importanta ca sunt din politie nu uita ei sunt oameni ca shi tine!!!
 • sa (19.05.2010 23:38)
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
 • ssa (19.05.2010 23:40)
  trist
 • viorel (20.05.2010 01:49)
  eu cu politzia nu am nica la mine singur batea lucreaza in politzia rutiera si bebedeu esti tu si vazamnesti si bazaresti aistea de la scut tarceu numa pi la pleaj la ghidighici si padhadeu la oameni care nu aveau treaba si pentru politzie tot egzista lege si asaca lasa so respecte
 • mary (20.05.2010 11:08)
  jos palaria ptu "praporcik" ))),, kred k ai lovit-o unde o durea pe fata
 • Den (20.05.2010 11:12)
  chirtoaca e de vina ca a pus stilpi obraznici shi se baga in fata asinilor de politie
 • Giku (20.05.2010 11:48)
  Ce bine e cind tatikul e politist ...te duce la skoala cu masin de la servici.....uraaaaaa aaaaaaa
 • chiril (20.05.2010 16:39)
  totul va fi bine
 • Mihail (21.05.2010 17:43)
  TRAIASCA POLITIA
 • spinu nicolai (22.05.2010 17:46)
  se intimpla uneori
 • igor corotas (22.05.2010 17:48)
  asa у la serviciu
 • Lori (22.05.2010 20:13)
  Viorele esti un prostanac se vede dupa discutie si comentarile tale mai bine ti-ai tine opiniile pentru tine
 • mrog (25.05.2010 20:25)
  Ei nus vinoveti
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn