Google+

Oroare la Drochia: Si-au batut copilul, l-au legat de pat si nu i-au dat mancare mai bine de doua saptamani

Oroare la Drochia: Si-au batut copilul, l-au legat de pat si nu i-au dat mancare mai bine de doua saptamani
Embed:

Parinti fara suflet. Si-au batut copilul, l-au legat de pat si nu i-au dat mancare mai bine de doua saptamani. Este cazul socant al unui baiat in varsta de 18 ani dintr-un sat din Drochia, care a fost salvat de o matusa. Femeia a intrat cu forta in casa, a gasit un tablou care intrece orice imaginatie. Baiatul se afla in coma. Ea l-a dus la spital si chiar daca medicii l-au resuscitat, acum are nevoie de interventie chirurgicala si o perioada de recuperare.

 

Acest baiat are 18 ani si traieste o perioada care numai adolescenta nu poate fi numita. Pentru ca sufera de tulburari psihice, el a stat intr-un internat mai multa vreme. La varsta de 16 ani, a fost trimis acasa, la parinti, iar de aici a inceput calvarul. Tatal lui este bolnav de schizofrenie, iar pe mama rar o gasesti cu mintea treaza. Asa ca de copil a avut grija mai mult matusa baiatului.

 

Totusi pentru ca a observat ca ceva nu este in regula, femeia a intrat cu forta in casa.

 

Baiatul s-a aflat trei zile in coma, iar corpul lui pe alocuri este practic descompus. In fata echipei de filmare, mama baiatului s-a facut ca nici nu intelege despre ce este vorba.

 

Primarul satului spune ca asistentul social s-a interesat de starea copilului, atat cat a putut.

 

Baiatul va ramane in spital, intrucat are nevoie de o interventie chirurgicala. Deocamdata nu s-a decis unde va sta adolescentul, dupa ce va fi externat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: drochia, batut, parinti,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn