Google+

In scaun cu rotile, la Concursul Mondial de Frumusete dedicat femeilor cu dizabilitati. Cum s-a descurcat reprezentanta Moldovei, Ludmila Iachim - VIDEO

In scaun cu rotile, la Concursul Mondial de Frumusete dedicat femeilor cu dizabilitati. Cum s-a descurcat reprezentanta Moldovei, Ludmila Iachim - VIDEO
Embed:

Scaunul cu rotile ii este un accesoriu, nu o sentinta. A demonstrat-o Ludmila Iachim care s-a intors de curand din Polonia, de la Concursul Mondial de Frumusete dedicat femeilor cu dizabilitati. Desi nu a luat niciun titlu, s-a ales cu o experienta de neuitat. Totusi, ea crede ca ar fi meritat coroana de Miss Popularitate intrucat a fost cea mai votata. Asa ca a cerut explicatii de la organizatori.

 

Ludmila Iachim a iesit in scena alaturi de celelalte 21 de participante, toate in scaune cu rotile.

 

Fetele au prezentat cateva coregrafii, iar scaunele nu le-au impiedicat sa faca miscari indraznete si sa cocheteze cu publicul. 


Dupa ce au prezentat portul popular al fiecarei tari, au sclipit si in rochii cocktail. 

 

Intr-un final, titlul de Miss Wheelchair World I-a revenit reprezentantei Belarusului, iar vicemiss au devenit fetele din Africa de Sud si Polonia. 

 

Ludmila crede ca titlul de Miss Popularitate pe care l-a obtinut tanara din India, ar fi trebuit sa-i revina ei, intrucat a avut cel mai mare numar de voturi pe site-un oficial al concursului acolo unde s-a dat competitia.  

 

Ea a scris o scrisoare oficiala organizatorilor in care le cere explicatii.

 

Am incercat si noi sa obtinem o explicatie de la organizatori, asa ca i-am contactat telefonic, dar ne-au spus ca nu comenteaza deocamdata.

 

Colegii Ludmilei sunt si ei uimiti de aceasta intorsatura, dar spun ca titlul conteaza mai putin.

 

Concursul Miss WheelChair World a avut loc la Varsovia si a adunat tinere care se deplaseaza cu ajutorului scaunului cu rotile din toata lumea. Organizatoare este o fundatie poloneza creata de doua mame cu dizabilitati care si-au propus sa incurajeze femeile cu nevoi speciale. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn