Google+

Seful Politiei Rutiere, Sergiu Armasu, a fost demis! Cine l-a inlocuit

Seful Politiei Rutiere, Sergiu Armasu, a fost demis! Cine l-a inlocuit
Embed:

Valul demiterilor continua. Seful Politiei Rutiere, Sergiu Armasu, a fost demis, astazi, de noul ministru de Interne. In locul sau a fost numit Sergiu Diaconu, care pana acum a fost consilierul Secretarului general al Guvernului. Solicitat de Pro TV, Diaconu a declarat ca numirea lui se incadreaza perfect in reforma de la Interne. Ministrul nu a spus inca de ce l-a dat afara pe Armasu.

 


Noul sef al politiei rutiere se declara un reformator inrait. Diaconu a precizat ca din noua structura a Politiei Rutiere vor face parte doar persoane integre, iar evaluarea se va face in baza unor teste bazate pe principii europene. Acesta insa a vorbit in termeni generali, fara sa precizeze cum se va face evaluarea.


In cadrul unei sedinte, tinuta departe de ochii presei, ministrul de Interne a mentionat astazi ca activitatea Politiei Rutiere trebuie modernizata. Totodata, Dorin Recean a adaugat ca in sistem vor fi atrasi angajati onesti pentru a face curatenie in politie.


Solicitati de Pro Tv, atat Dorin Recean, cat si Sergiu Armasu nu au fost de gasit pentru a face declaratii. Noul sef al Politiei Rutiere vine din functia de consilier al Secretarului General al Guvernului. Anterior el a fost si consilier pentru reforma institutiilor de drept si infrastructura rutiera.

 

Sergiu Armasu a ocupat functia de sef al Politiei Rutiere din 2011.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn