Google+

Stirile PRO TV Chisinau - cel mai urmarit program de stiri in Chisinau

Stirile PRO TV Chisinau - cel mai urmarit program de stiri in Chisinau
Embed:

Stirile PRO TV Chisinau de la ora 20.00, este cel mai urmarit program de stiri in Chisinau. Si in celelalte orase al tarii, pe segmentul de varsta 18-49, stirile PRO TV detin intaietatea. Acestea sunt rezultatele unui studiu de audienta realizat de IMAS pe parcursul lunii iunie, la comanda PRO TV.


Pe segmentul de varsta 18-49 de ani, care reprezinta targetul de audienta al PRO TV, jurnalul cu Angela Gonta a realizat in iunie o medie de audienta de 9,3 puncte.

Acest rating este cel mai mare dintre cele realizate de jurnalele de stiri ale altor posturi de televiziuni. Cea mai mare audienta, stirile PRO TV o au in capitala. Cu un varf de 10.5 la suta, si o medie de 10.4 procente, jurnalul de la ora 20.00 depaseste ca audienta buletinele de stiri ale tuturor concurentilor.

Sondajul IMAS a fost efectuat la comanda PRO TV, pe parcursul lunii iunie, si are la baza un esantion reprezentativ de 1142 de persoane, in mediul urban, iar marja de eroare este de plus minus 2,9 procente.

Studiul este realizat prin metoda day-after recall - participantii sunt rugati sa numeasca programele pe care le-au urmarit cu o zi mai devreme. PRO TV Chisinau are trei buletine de stiri pe zi - la 17.00, cu Natalia Cheptene, de luni pana vineri, la 20.00 cu Angela Gonta, in fiecare zi, si la 22.30, cu Sorina Obreja, de luni pana joi.

De asemenea, postul realizeaza doua emisiuni locale saptamanale - In Profunzime cu Lorena Bogza si Autoexpert cu Andrei Tabuica.

 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn