Google+

Visul celor doi copii de la Bacioi, eroii campaniei „Daruiesti si Castigi”, s-a implinit. S-au mutat la noua lor casa

Visul celor doi copii de la Bacioi, eroii campaniei „Daruiesti si Castigi”, s-a implinit. S-au mutat la noua lor casa
Embed:

Visul celor doi copii de la Bacioi, abandonati de mama lor la orfelinat, a fost implinit. Presedintele Parlamentului le-a inmanat astazi cheile de la noua lor casa. Acum, eroii campaniei Pro TV „Daruiesti si Castigi” au fiecare camera lor, iar in semn de multumire spun ca vor fi cuminti si vor aduce doar note de zece de la scoala.


Si daca pana nu demult, cei patru membri ai familiei Ganta dormeau intr-o cameruta mica, acum Denis si Andrei au fiecare camera lor.


Casa unde locuiau bunicii cu cei doi nepoti era intr-atat de mica, incat acestia nici nu aveau unde sa-si puna lucrurile primite in timpul campaniei Daruiesti si Castigi. Tocmai de aceea, presedintele Parlamentului, Marian Lupu, a promis de Craciun sa le construiasca o noua locuinta.


Acum familia Ganta nu se va mai gandi cu groaza la venirea iernii. Asta pentru ca noua lor casa este dotata cu un sistem de incalzire modern: termopane si izolare termica. Iar in noua bucatarie, gospodina promite sa gateasca bucate din cele mai gustoase.


Desi nepoteii au toate comoditatile, bunicul isi mai doreste un lucru - sanatate.


Andrei si Denis sunt crescuti de bunicii lor dupa ce mama i-a abandonat la orfelinat. Erau apasati greu de saracie, iar dupa ce au devenit eroii campaniei „Daruiesti si Castigi” au primit o multime de daruri. Din SMS-urile trimise de telespectatorii Pro Tv ei au obtinut 128 de mii de lei, iar alti 100 de mii au venit din partea Partidului Democrat, condus de Marian Lupu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn