Google+

Zarva mare la teatrul Ion Creanga din capitala. Actorii acuza directorul ca-i hartuieste, iar mai nou ii obliga sa faca repetitii intr-o sala darapanata: "Primiti bani degeaba" - VIDEO

Zarva mare la teatrul Ion Creanga din capitala. Actorii acuza directorul ca-i hartuieste, iar mai nou ii obliga sa faca repetitii intr-o sala darapanata: "Primiti bani degeaba" - VIDEO
Embed:

Zarva mare a fost astazi la teatrul Ion Creanga. O decizie recenta a directorului de a demite un regizor si doi actori a stranit un protest al tuturor artisilor. Actorii acuza directorul ca-i hartuieste, iar mai nou ii obliga sa faca repetitii intr-o sala darapanata, ei insa refuza. Pe de alta parte, directorul neaga acuzatiile si spune ca actorii nu prea calca pe la munca si ca ar primi bani degeaba.


Galceava a pornit dupa ce acum o saptamana noul director al teatrului folcloric Ion Creanga a dat afara un regizor, dar si doi actori, pentru ca ar fi vrut sa monteze o scena in cladirea avariata a teatrului.

 

Acum insa actorii spun ca directorul ii obliga sa faca repetitii in aceeasi sala, unde tavanul ar sta sa cada. Ei insa refuza pentru ca s-ar teme ca unul din pereti sa nu se prabuseasca chiar in timpul repetitiilor.

 

Colegii lor au fost concediati pe nedrept, spun actorii,care il acuza pe noul director ca ar vrea sa distruga teatrul. Pe de alta parte, directorul sustine ca ,de fapt, actorii nu vin la munca si primesc bani pentru niic.

 

Aurel CIOBANU, DIRECTOR TEATRUL ”I. CREANGA” "Nu va prezentati la repetitii si asta s-a intamplat multi ani de zile..."

 

Reprezentantii ministerului Culturii spun ca in urmatoarele zile vor discuta cu ambele parti si au promis sa gaseasca o solutie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn