Daca in week-endul trecut a fost inverzit Parcul Catedralei, astazi au fost saditi copaci la Valea Morilor. Cu harlete in maini si cate un pom cumparat din timp un grup de voluntari a plantat brazi si artari, in locul arborilor, care au fost doborati de ninsoarea din aprilie.

Publicat:25.11.2017, 16:20

12 brazi si 8 artari au fost plantati astazi in parcul Valea Morior. 

“Eu astazi am sadit 3 brazi am reusit,cu familia impreuna, speram sa contribuim la inverzirea Moldovei, a Cshisinaului si speram ca si ceiilalti desi nu sadesc sa contribuie  macar sa nu distruga.”

“Noi  personal am sadit un brad si eu sper ca acest brad o sa traiasca si o sa aduca bucurie locuitorilor orasului nostru.” 

 Pomii au fost cumparati din timp, iar astazi dupa ce au fost plantati oamenii au legat de ei stikere in forma de frunze, unde au scris numele lor.

“Eu am venit aicea pentru ca sa pun  bradut...cu mama mea si cu sora,mie mi-a placut cel mai mult ca eu cu sora am tinut bradutu si acum eu leg.”

“Am primit o satisfactie extraordinara sincer ca niste copii care se jucau in nisip asa noi azi in tarana sadind copacii.”

 Actiunea de astazi face parte din proiectul Verde.md, care este la a 6-a editie. Oamenii isi cumpara copacul pe care si-l doresc si il sadesc intr-o zona indicata de cei de la Spatii Verzi.