Google+

5 meciuri, o victorie. Gruparea moldoveneasca de baschet Admirals si-a incheiat evolutia in cadrul etapei a doua din Euroliga de baschet pentru tineret - VIDEO

5 meciuri, o victorie. Gruparea moldoveneasca de baschet Admirals si-a incheiat evolutia in cadrul etapei a doua din Euroliga de baschet pentru tineret - VIDEO
Embed:

5 meciuri, o victorie. Gruparea moldoveneasca de baschet Admirals si-a incheiat evolutia in cadrul etapei a doua din Euroliga de baschet pentru tineret. Chiar si asa, antrenorul echipei spune ca a fost o experienta unica si ca este multumit de evolutia pustilor.

 

Formatia Admirals a evoluat saptamana trecuta in cadrul etapei a doua din Euroliga de baschet pentru tineret. Pustii moldoveni s-au intors cu o victorie din cele 5 meciuri disputate la Minsk. Admirals s-a impus in fata gazdelor de la Tsmoki. Chiar daca infrangerile au fost la limita, antrenorul echipei are o explicatie pentru esecurile suferite.

 

Nicolai MORARI, ANTRENOR ADMIRALS: "Puteam sa castigam 4-5 meciuri in aceasta etapa. Intr-un final ne-am impus intr-un singur meci. Faptul ca nu au mers niste baieti si-a spus cuvantul. Au evoluat 5 jucatori in toate cele 5 meciuri, practic fara inlocuiri."

 

 Urmatoarea etapa din Euroliga de baschet pentru tineret se va desfasura la Riga, in perioada 29 martie - 1 aprilie. Formatia Admirals evolueaza in categoria de varsta de pana la 14 ani. Dupa 2 etape disputate, gruparea din Moldova ocupa locul 11 in clasament.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn