Artur Ionita a fost protagonistul unui meci spectaculos. Aseara moldoveanul si-a trecut in cont un gol si o pasa decisiva. Astfel, si-a ajutat echipa sa obtina un egal nesperat, 2 la 2 cu AS Roma. Este al doilea gol pentru Ionita in acest sezon pentru Cagliari.

Publicat:09.12.2018, 15:35

Artur Ionita a fost omul potrivit la momentul potrivit. Dupa o lovitura de la coltul terenului executata de catre Dario Srna, moldoveanul nostru a profitat de o deviere si a introdus cu capul balonul in poarta, facand 1 la 2 pe tabela. Nu a fost singurul moment de sclipire pentru Artur Ionita. Mijlocasul lui Cagliari a fost decisiv si in prelungiri.

In goana dupa egalare, echipa sa a pierdut doi fotbalisti. Srna si Capitelli au fost eliminati de pe teren, dupa ce au primit cartonase rosii. Chiar si asa, in 9 oameni, cei de la Cagliari au dat lovitura. La ultima faza a meciului, Artur Ionita a oferit o pasa magica lui Marco Sau, iar italianul a marcat pentru 2 la 2.

AS Roma a marcat golurile sale in prima repriza. Mai intai s-a remarcat Bryan Cristante, iar apoi Aleksandar Kolarov a executat superb o lovitura libera.

Dupa 15 etape jucate in campionatul Italiei, Cagliari se afla pe locul 13, in timp ce AS Roma ocupa pozitia a 7-a.