Google+

Cea mai mare provocare a carierei. Luptator moldovean Aurel Ignat va incerca sa castige, in premiera, turneul-piramida, in categoria de greutate de 85 de kilograme, la Gala K1 - VIDEO

Cea mai mare provocare a carierei. Luptator moldovean Aurel Ignat va incerca sa castige, in premiera, turneul-piramida, in categoria de greutate de 85 de kilograme, la Gala K1 - VIDEO
Embed:

Cea mai mare provocare a carierei de pana acum pentru tanarul luptator moldovean Aurel Ignat. La Gala K1 din 10 decembrie, acesta va incerca sa castige, in premiera, turneul-piramida, in categoria de greutate de 85 de kilograme. Totodata, Alexandru Prepelita se pregateste sa obtina a 6-a victorie consecutiva la nivel profesionist.


Aurel Ignat a debutat la nivel profesionist acum un an: a obtinut 3 victorii si a suferit o infrangere. De aceasta data,  luptatorul moldovean in varsta de 21 de ani are o sansa imensa de a castiga un trofeu – Ignat va concura in piramida categoriei de 85 de kilograme. In semifinale, el il va infrunta pe romanul Daniel Alexandru. 

 

Aurel IGNAT, LUPTATOR  “Este un adversar pe masura. Este si fizic puternic, si face lupte frumoase. Eu intotdeauna mi-am respectat adversarii si nu m-am aruncat cu cuvinte. Deja in ring, acolo e bataie.” 

 

Nicanor TROCIN, ANTRENOR "Acum e momentul sa se remarce, deoarece luptatorii sunt destul de puternici, piramida e destul de ambitioasa. E clar ca este un pas destul de serios in cariera lui sportiva. ” 

 

Daca va castiga prima lupta, Aurel Ignat va da piept in finala, in aceeasi seara, cu invingatorul duelului dintre ucraineanul Igor Lyapin si polonezul Stanislav Zaniewski. 

 

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA  "Cred ca va fi cel mai frumos si cel mai spectaculos turneul Final 4 din KOK, din acest an.” 

 

Tot sambata, un alt luptator moldovean, Alexandru Prepelita, care a castigat toate cele 5 dueluri la profesionisti, de pana acum, planifica sa-si prelungeasca seria fantastica. Il va intalni pe sportivul ucrainean Artur Zakirko, intr-o lupta superba din categoria de pana la 71 de kilograme. 

 

Alexandru PREPELITA, LUPTATOR  “Ii mai bun in maini, boxul ii pus foarte bine, dar noi am muncit la asta si sper sa mergem peste mainile lui."


Gala K1 din 10 decembrie va avea loc la Sala Polivalenta din capitala. Turneul va include nu mai putin de 15 lupte, dintre care una feminina. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn