Google+

Constantin Tutu este din nou rege in K-1! Momente ce iti taie respiratia la Gala KOK de la Chisinau

Constantin Tutu este din nou rege in K-1! Momente ce iti taie respiratia la Gala KOK de la Chisinau
Embed:

Constantin Tutu este din nou rege in K-1. Luptatorul moldovean in varsta de 27 de ani a castigat titlul de campion la kickboxing, in competitia desfasurata aseara la Chisinau, dupa ce l-a invins in finala pe ucraineanul Igor Liapin. Multasteptata revansa a lui Tutu in fata marocanului El Bouni nu a avut loc, luptatorul african fiind eliminat prematur din turneu.

 

Finala dintre Constantin Tutu si Igor Liapin, din Ucraina, a fost una scurta. Moldoveanul si-a dominat adversarul, administrandu-i lovituri fulgeratoare. Liapin a rezistat doar pana la sfarsitul primei runde, fiind trimis in knockout de Tutu, care a devenit castigatorul Grand-Prix-ului Mondial de kickboxing la categoria medie de greutate.

 

Dupa ce moldoveanul a fost invins, in cadrul unui superfight din luna decembrie, de marocanul El Bouni, aseara ambii, dar si publicul, asteptau o revansa. Aceasta, insa, nu a avut loc, deoarece El Bouni a fost invins chiar in prima lupta de finalistul Igor Liapin. 

 

Luptatorii moldoveni au avut o evolutie stralucita la turneul de aseara. Toate cele 4 superlupte, programate in afara tabelului competitional principal, au fost castigate de luptatorii nostri: Stanislav Renita, Pavel Voronin, Maxim Bolotov si Stepan Cirlig.S

 

Gala de kickboxing din Chisinau a avut cativa invitati de valoare, printre care si luptatorul roman Catalin Morosanu.

 

La Gala KOK din Chisinau au participat 18 luptatori din 10 tari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Constantin Tutu, k-1, luptatori,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn