Constantin Tutu este din nou rege in K-1. Luptatorul moldovean in varsta de 27 de ani a castigat titlul de campion la kickboxing, in competitia desfasurata aseara la Chisinau, dupa ce l-a invins in finala pe ucraineanul Igor Liapin. Multasteptata revansa a lui Tutu in fata marocanului El Bouni nu a avut loc, luptatorul african fiind eliminat prematur din turneu.

Publicat:23.03.2014, 15:36

Finala dintre Constantin Tutu si Igor Liapin, din Ucraina, a fost una scurta. Moldoveanul si-a dominat adversarul, administrandu-i lovituri fulgeratoare. Liapin a rezistat doar pana la sfarsitul primei runde, fiind trimis in knockout de Tutu, care a devenit castigatorul Grand-Prix-ului Mondial de kickboxing la categoria medie de greutate.

Dupa ce moldoveanul a fost invins, in cadrul unui superfight din luna decembrie, de marocanul El Bouni, aseara ambii, dar si publicul, asteptau o revansa. Aceasta, insa, nu a avut loc, deoarece El Bouni a fost invins chiar in prima lupta de finalistul Igor Liapin. 

Luptatorii moldoveni au avut o evolutie stralucita la turneul de aseara. Toate cele 4 superlupte, programate in afara tabelului competitional principal, au fost castigate de luptatorii nostri: Stanislav Renita, Pavel Voronin, Maxim Bolotov si Stepan Cirlig.S

Gala de kickboxing din Chisinau a avut cativa invitati de valoare, printre care si luptatorul roman Catalin Morosanu.

La Gala KOK din Chisinau au participat 18 luptatori din 10 tari.