Derby de vis aseara in campionatul Germaniei. Borussia Dortmund si Bayern Munchen nu au inselat asteptarile fanilor din intreaga lume si au oferit un adevarat regal fotbalistic. Dortmund s-a impus cu 3 la 2 si continua sa fie prima in Bundesliga.

Publicat:11.11.2018, 15:27


Intr-o atmosfera incendiara pe Signal Park, bavarezii au deschis scorul in minutul 26, prin vedeta Robert Lewandowski. Acesta a si fost scorul pauzei, insa gazdele au inceput in forta repriza a doua.

Marco Reus a obtinut un penalty in minutul 49, pe care tot el l-a transformat cu succes. Acelasi Lewandowski le-a dat din nou emotii gazdelor dupa ce a reusit dubla, 4 minute mai tarziu, in urma unei actiuni extrem de spectaculoase.

Avand un sezon foarte bun, si fiind prima in Germania, Borussia nu s-a dat batuta. Gazdele au intors rezultatul. Reus a reusit si el dubla, iar cireasa de pe tort a fost golul golgheterului Paco Alcacer. 

Dupa clasicul Germaniei, Dortmund se distanteaza in fruntea clasamentului, avand un avans de 7 puncte fata de marea rivala, care e pe locul 3. Pe pozitia secunda se afla Borussia Monchengladbach.

Tot ieri aceasta a trecut cu 3 la 1 de Werder Bremen. Francezul Plea a reusit un hattrick si are si el 8 reusite in actualul sezon, alaturi de Reus si Alcacer.