Google+

Executii geniale, ce vor intra in istorie. FIFA a anuntat cei 3 finalisti in concursul celui mai frumos gol al anului - VIDEO

Executii geniale, ce vor intra in istorie. FIFA a anuntat cei 3 finalisti in concursul celui mai frumos gol al anului - VIDEO
Embed:

Executii geniale, ce vor intra in istorie. FIFA a anuntat cei 3 finalisti in concursul celui mai frumos gol al anului. Atacantul echipei Arsenal, Olivier Giroud se lupta cu un portar african si un fotbalist din Venezuela.


Deyna Castellanos a inscris de la mijlocul terenului, in meciul cu nationala Camerunului, la Campionatul Mondial feminin sub 17 ani. Jucatoarea din Venezuela este deja considerata una dintre cele mai bune din lume. 

 

Un alt supergol, care a intrat in top 3 al concursului pentru Premiul Puskas, este cel reusit de portarul sud-african Oscarine Masuluke, intr-un meci pentru echipa sa de club. Si francezul Olivier Giroud, de la Arsenal Londra, spera sa smulga trofeul, cu asa-numita executie a scorpionului din partida cu Crystal Palace. 

 

Fanii pot vota golul anului pe site-ul FIFA. Castigatorul va fi anuntat pe 23 octombrie, la o gala de la Londra. Intre timp, revista France Football a anuntat lista celor 30 de jucatori care candideaza pentru Balonul de Aur. 7 dintre ei sunt de la Real Madrid, printre care si Cristiano Ronaldo, considerat favorit la cucerirea trofeului pentru a 5-a oara in cariera. Castigatorul va fi anuntat pe 6 decembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn