Google+

Fotbalul a devenit mai aproape pentru amatori, dar si profesionisti. La Chisinau au fost deschise oficial patru terenuri de minifotbal: "Terenurile sunt foarte bune" - VIDEO

Fotbalul a devenit mai aproape pentru amatori, dar si profesionisti. La Chisinau au fost deschise oficial patru terenuri de minifotbal: "Terenurile sunt foarte bune" - VIDEO
Embed:

Fotbalul a devenit mai aproape pentru amatori, dar si profesionisti. Aseara, la Chisinau au fost deschise oficial patru terenuri de minifotbal. Acestea sunt dotate cu vestiare, dar si nocturne. Pustii au fost cei mai entuziasmati.

 

Terenurile inaugurate oficial aseara sunt dotate cu acoperire artificiala de ultima generatie si vor fi folosite de o scoala de fotbal pentru copii. Totusi, si cei mari vor putea sa joace pe noile terenuri. Cu ocazia deschiderii a fost organizat un turneu de minifotbal pentru copii, unde au participat peste 150 de pusti, care isi doresc sa calce pe urmele vedetelor mondiale.

 

"Terenurile sunt foarte bune. Cel mai mult imi place de Messi."


"Din fotbalisti imi place Dybala. Imi place cum el bate fault-urile." 

 

 Constructia celor 4 terenuri a durat 14 luni. Proiectul a fost realizat de un agent economic de la noi impreuna cu Federatia de minifotbal din Moldova, iar cheltuielile depasesc suma de 5 milioane de lei. La evenimentul de deschidere a fost prezent si presedintele Federatiei Mondiale de Minifotbal.

 

Filip JUDA, PRESEDINTE FEDERATIA MONDIALA DE MINIFOTBAL: "Locatia vestiarelor si a terenurilor imi place foarte mult. Suntem de parerea ca aceste terenuri pot fi un exemplu foarte bun pentru alte tari."

 

 Oleg CLIPA, PRESEDINTE FEDERATIE DE MINIFOTBAL DIN MOLDOVA: "Este un pas foarte mare spre dezvoltarea minifotbalului in Moldova. Tindem foarte mult sa intram in forul international. Speram sa avem o apreciere pozitiva."

 

 Pe noile terenuri s-au disputat deja cateva meciuri din etapa a doua a campionatului national de minifotbal. Ecolux s-a impus cu 4 la 2 in fata celor de la InterDnestrCom, iar Geotermal si Inamstro au remizat, scor 1 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn