Simona Halep paraseste Turneul Campioanelor. Romanca a pierdut meciul cu Elina Svitolina si a incheiat grupa pe ultimul loc. Halep s-a ales cu un premiu de 304 mii de dolari.

Publicat:27.10.2017, 17:04

Simona Halep era obligata sa castige meciul cu Elina Svitolina, care era deja eliminata de la Turneul Campioanelor. Romanca a avut, insa, un start de meci ratat – a cedat primele 3 game-uri. Si-a revenit apoi, insa nici adversara nu s-a lasat. Tenismena din Ucraina a castigat primul set cu 6 la 3. 

A doua parte a meciului a fost mai buna, pentru Halep. Pana la un moment dat, insa. Finalul i-a apartinut Elinei Svitolina, care s-a impus cu 6 la 4. 

Atat Halep, cat si Svitolina, parasesc Turneul Campioanelor WTA din Singapore. Ambele tenismene vor incasa cate 304 mii de dolari. Din Grupa Rosie, in semifinale s-au calificat jucatoarea daneza Caroline Wozniacki si franceza Caroline Garcia.

Wozniacki va da piept cu americanca Venus Williams, iar Garcia o va intalni pe Karolina Pliskova, din Cehia. Campioana se va imbogati cu 1 milion 750 de mii de dolari.