Google+

Ilona Ghioroaie, din nou campioana! Moldoveanca Adriana Sosnovschi a ratat titlul la turneul de tenis ITF de la Chisinau

Ilona Ghioroaie, din nou campioana! Moldoveanca Adriana Sosnovschi a ratat titlul la turneul de tenis ITF de la Chisinau
Embed:

Adriana Sosnovschi a ratat titlul la turneul de tenis ITF de la Chisinau. Moldoveanca a pierdut finala, in doua seturi, in fata jucatoarei din Romania, Ilona Ghioroaie. Sportiva de peste Prut a cucerit trofeul si la competitia de saptamana trecuta.

 

Din cauza ploii, meciul final al prestigiosului turneu ITF a avut loc in sala, intr-un club de tenis din Chisinau. Ilona Ghioroaie a inceput in forta partida si a castigat primele 4 game-uri. Adriana Sosnovschi si-a revenit apoi si, timp de cateva minute, a aratat un joc superb. 

 

Totusi, tenismena din Romania, clasata mai bine in topul mondial, a fost mai puternica pe finalul setului si a castigat cu 6 la 3. A doua jumatate a meciului nu a avut un istoric bogat. Ghioroaie a dominat cap-coada si s-a impus cu 6 la 0, intrand in posesia trofeului. 

 

 Ilona GHIOROAIE, TENISMENA ROMANIA: “Nu pot sa zic ca a fost un meci usor, dar m-am simtit extraordinar pe teren si mi-am depasit limitele. ” 

 

Adriana SOSNOVSCHI, TENISMENA MOLDOVA: “Nu ma supar ca am pierdut premiul sau un meci, doar am dorit sa fac o partida mai frumoasa, mai buna, insa nu am reusit. ” 

 

Campioana Ilona Ghioroaie a obtinut un premiu de 1500 de dolari si 12 puncte in clasamentul WTA. Adrianei Sosnovschi i-au revenit 980 de dolari si 7 puncte in topul mondial. Acesta a fost al doilea turneu ITF din istorie, gazduit de Moldova. Primul, desfasurat saptamana trecuta, a fost castigat tot de Ilona Ghioroaie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn