Meci inedit. Un vanzator, un zidar si un vlogger au jucat pentru nationala Danemarcei, in amicalul cu Slovacia. Lotul danezilor a fost compus doar din amatori, din cauza unui conflict al federatiei cu fotbalistii profesionisti.

Publicat:06.09.2018, 09:27

Federatia daneza de fotbal nu a ajuns la un acord cu jucatorii profesionisti in privinta drepturilor acestora de a avea contracte publicitare cu firme diferite de cele care sunt partenere ale echipei nationale. Astfel, fotbalistii care au jucat la Campionatul Mondial din aceasta vara au refuzat sa vina.

Federatia i-a inlocuit cu amatori si jucatori de futsal, pentru a evita o amenda de la UEFA sau chiar o suspendare. Aseara, in amicalul cu Slovacia, pe teren au iesit, printre altii, un vanzator, un zidar, un mecanic de barca, un vlogger si un student. Goalkeeper-ul Danemarcei, care este portar la o echipa de futsal, a reusit, ieri, 7 save-uri.

Slovacia a castigat, totusi, meciul amical, scor 3 la 0. Nemec si Rusnak au marcat cate un gol, iar fundasul danez Fogt, care este si el jucator de futsal, a inscris in propria poarta.

Deja duminica, Danemarca va juca un meci oficial, cu Tara Galilor, in Liga Natiunilor.