Google+

Moldoveanul Pavel Pocatilov a castigat centura de campion mondial bushido 2012! A reusit un KO magnific

Moldoveanul Pavel Pocatilov a castigat centura de campion mondial bushido 2012! A reusit un KO magnific
Embed:

Luptatorul moldovean de MMA Pavel Pocatilov a castigat centura de campion mondial bushido 2012. Acesta l-a facut knockout pe un sportiv din Letonia la un turneu international desfasurat aseara la Chisinau. Pocatilov a fost desemnat cel mai bun luptator moldovean de MMA din acest an. Moldovenii au castigat 11 din cele 13 meciuri disputate.


Pavel Pocatilov a avut nevoie de aproape 4 minute ca sa-l trimita in knockout pe Pavel Suhlov in partida pentru centura busido. Lupta s-a dat in cadrul turneului international Fighting Eagles, desfasurat la Chisinau. Pocatilov i-a aplicat adversarului un croseu de dreapta, iar letonul nu si-a revenit.


Cea mai frumoasa victorie din luptele MMA a obtinut-o Viorel Lipa. Sportivul nostrum, care cantareste 120 de kilograme, l-a distrus pe un ucrainean.


Si in celelalte doua dueluri dupa regulile MMA au triumfat moldovenii. Invingatorii au devenit Grigore Panfilii si Dmitrii Capmari. In programul serii au fost incluse si 9 lupte de K-1.

 

Favoritul publicului Constantin Tutu s-a impus la puncte in fata olandezului Leon Miedema, care inainte de partida se arata foarte curajos si sigur ca va obtine o victorie la Chisinau.


Victor Curtis, Maxim Railean si Vitalie Matei nu au avut probleme cu adversarii. Toti au obtinut victorii prin knockout tehnic.


O lupta frumoasa a demonstrat si Alexandr Surkov. Sportivul de la Tiraspol nu a reusit insa sa-l puna la podea pe romanul Alexandru Daniel.

 

Toti trei arbitri i-au acordat victoria lui Surkov. La puncte a invins si Maxim Bolotov. Acesta a avut o partida tensionata cu Maxim Sukaciov din Ucraina.

 

Seara de ieri nu a fost lipsita de surprize. Pavel Voronin a pierdut confruntarea cu un adversar olandez, iar Dorel Cristian nu si-a putut continua lupta cu ucraineanul Serghei Kuleaba.

 

El s-a traumatizat la un picior in runda suplimetara. Totusi, infrangerea nu a fost atat de amara – Cristian a fost declarat cel mai bun luptator de K-1 din Moldova din acest an.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn