Nationala Italiei este de neoprit, la Cupa Mondiala de volei feminin. Italiencele au castigat 8 meciuri din 8, la turneu. Astazi, acestea au trecut de nationala Rusiei, scor 3 la 1 la seturi.

Publicat:10.10.2018, 14:03

Duel tare la mondialul de volei, desfasurat in Japonia. Rusoaicele au inceput in forta partida cu Italia si au castigat primul set cu 25 la 22. Apoi, insa, echipa italiana a preluat controlul, si in cel de-al doilea set, a reusit sa se impuna, scor 25 la 20.

Diferenta a fost si mai mare in partea a treia, iar jucatoarele din peninsula au triumfat, scor 25 la 18.

Vedeta Italiei a fost Paola Egonu, jucatoare cu origini nigeriene, care a acumulat 29 de puncte in partida de astazi. Rusia nu a mai avut putere sa revina. Italia a castigat ultimul set cu 25 la 22.

Italia are un parcurs perfect la Campionatul Mondial, cu 8 victorii in tot atatea meciuri, si se afla pe locul 1 in clasamentul grupei F. Rusia ocupa a patra pozitie si risca sa fie eliminata de la turneu.

Intr-o alta partida de astazi, Brazilia a invins Olanda cu 3 la 2, la seturi. Braziliencele ocupa locul 4 in grupa E. Echipa olandeza este pe treapta a doua.