O repriza buna si alta dezastruoasa. Nationala feminina a Moldovei a pierdut, scor 0 la 7, meciul cu Belgia din preliminariile Campionatului European. Echipa noastra a incasat 6 goluri, in repriza secunda.

Publicat:11.06.2018, 10:20

In penultimul meci din calificari, disputat la Chisinau, pe stadionul Zimbru, nationala Moldovei s-a aparat si a rezistat pana in ultimul minut al primei reprize. Belgia a reusit, totusi, sa deblocheze tabela de marcaj prin Cayman.

Dupa pauza, belgiencile s-au dezlantuit si au profitat de erorile din apararea formatiei noastre. Velde si Zeler au inscris cate o data si au dus scorul la 3 la 0. 

Mai tarziu, Biesmans a inscris si ea, iar in minutul 80 Colesnicenco a deviat balonul in propria poarta. 

Belgia a marcat apoi si din penalty, iar ultimul cuvant i-a apartinut lui Cayman, care a inscris pentru 7 la 0. 

Nicolae BUNEA, ANTRENOR SECUND NATIONALA MOLDOVEI:Vreau sa le multumesc fetelor pentru prima repriza. Intradevar, au depus mult efort, dar, cu parere de rau, greselile ne-au fost fatale.” 

 Belgia ocupa locul 2 in grupa preliminara pentru Campionatul European. Moldovencele sunt pe ultima pozitie - a 5-a - cu un singur punct la activ. In ultimul meci din calificari, pe 30 august, fetele noastre vor gazdui Portugalia.