Google+

Premiera pentru sportul moldovenesc. Nationala noastra de rugby pe plaja va evolua pentru prima data la Campionatul European. Jucatorii sunt ambitiosi - VIDEO

Premiera pentru sportul moldovenesc. Nationala noastra de rugby pe plaja va evolua pentru prima data la Campionatul European. Jucatorii sunt ambitiosi - VIDEO
Embed:

Premiera pentru sportul moldovenesc. Nationala noastra de rugby pe plaja va evolua pentru prima data la Campionatul European. Jucatorii sunt ambitiosi.


Echipa Moldovei, alcatuita din 12 jucatori, vrea sa vina cu o surpriza de la Campionatul European de rugby pe plaja. La prima lor participare, haiducii vor juca intr-o grupa cu Georgia, Belarus si Lituania. Rugbistii nostri se antreneaza de cateva saptamani si se gandesc deja la medalii. 

 

Radu CIBOTARI, RUGBIST MOLDOVA: “Baietii sunt gata de lupta. Speram sa luam unul dintre primele 3 locuri. ” 

 

 Mihai DIACONU, RUGBIST MOLDOVA“Aproape toata vara am fost in pregatiri. Putem sa spunem ca de 3 ori pe saptamana ne intalnim cu baietii. Ne pregatim, in mare parte, pentru acest campionat. Speram sa avem rezultate. ” 

 

 Echipa noastra participa si la alte turnee de rugby, asa ca nu va duce lipsa de experienta. 

 

Alexei COTRUTA, PRESEDINTE FEDERATIA DE RUGBY DIN MOLDOVA: “Baietii au iesit dintr-o competitie si intra in alta. Practic, lotul este alcatuit din baietii care au evoluat la Campionatul European de rugby 7.” 

 

 Campionatul European de rugby pe plaja se va desfasura la Moscova pe 4 si 5 august. La turneu vor participa 12 echipe. Rugby-ul pe plaja a fost inventat de italieni, in anul 1999. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn