14:39, 12 Ianuarie 2016
, PRO TV

Probleme pentru favoriti cea de-a opta etapa a Raliului Dakar: Loeb s-a rostogolit de mai multe ori cu masina - VIDEO


Probleme pentru favoriti cea de-a opta etapa a Raliului Dakar:  Loeb  s-a rostogolit de mai multe ori cu masina - VIDEO

Cea de-a opta etapa a Raliului Dakar a fost una cu probleme pentru favoriti. Francezul Sebastien Loeb si-a avariat grav masina si a a incheiat cursa cu o intarziere de peste o ora. Totodata, la clasa moto, un pilot portughez a cazut, dar a revenit imediat si a continuat etapa.


 

Portughezul Paulo Goncalves a dat dovada de caracter in etapa a 8-a. Dupa cazatura, el a revenit imediat pe motocicleta si a continuat cursa. Goncalves a impresionat si a venit al doilea la finis. Australianul Toby Price a castigat etapa si este liderul clasamentului general. El are un avans de 2 minute si 5 secunde fata de Goncalves. 

 

La clasa auto, Sebastien Loeb a avut ghinion teribil. Bolidul francezului s-a rostogolit de mai multe ori, Loeb si echipa au ramas nevatamati. Dupa ce masina a fost reparata, Loeb a continuat cursa, dar a pierdut mai mult de o ora si a incheiat etapa abia pe locul 33. Astfel, francezul a pierdut fotoliul de lider al clasamentului general si a cazut pe pozitia a 8-a. Pe primul loc a urcat conationalul sau si colegul de la Peugeot, Stephane Peterhansel.

Alte ştiri despre: