Google+

Rusii au gasit un oracol pentru campionatul mondial de fotbal. Este vorba despre un motan surd care traieste in subsolul muzeului Ermitaj din Sankt Petersburg - VIDEO

Rusii au gasit un oracol pentru campionatul mondial de fotbal. Este vorba despre un motan surd care traieste in subsolul muzeului Ermitaj din Sankt Petersburg - VIDEO
Embed:

Rusii au gasit un oracol pentru campionatul mondial de fotbal. Este vorba despre un motan surd care traieste in subsolul muzeului Ermitaj din Sankt Petersburg. Felina a si facut primul pronostic - a ales castigatoarea meciului de deschidere.

 

In fata motanului au fost aduse 2 farfurii cu mancare pentru pisici alaturi de care erau amplasate drapelele Rusiei si Arabiei Saudite, nationalele care se vor intalni in meciul de deschidere.

 

Dupa cateva momente de ezitare, Ahille, felina-oracol, a ales tara gazda.AMBIANTADupa alegerea facuta, Ahille a fost imbracat in echipamentul nationalei Rusiei.

 

Anna KONDRATIEVA, MEDIC VETERINAR: "A facut alegerea corecta. El isi iubeste patria si nu a putut sa prezica altfel."

 

 Motanul Ahille este surd si locuieste in subsolul muzeului Ermitaj. Alaturi de alte pisici, acesta are o misiune speciala acolo - sa lupte cu soarecii din cladire. Ahille a devenit cunoscut anul trecut, cand a ghicit castigatoarea Cupei Confederatiilor.

 

Cel mai renumit animal-oracol de la Campionatul Mondial a fost caracatita Paul. In 2010, aceasta a ghicit 8 rezultate din 8, inclusiv detinatoarea trofeului, Spania.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn