17:57, 6 Martie 2013
, PRO TV

Sahtior Donetk a spus adio Ligii Campionilor! Real Madrid a facut un meci senzational la Manchester


Sahtior Donetk a spus adio Ligii Campionilor! Real Madrid a facut un meci senzational la Manchester

Echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu si moldoveanul Alexandru Spiridon a spus adio Ligii Campionilor. Sahtior Donetk a fost umilita aseara cu 3 la 0 de Borussia Dortmund. In sferturi s-a calificat si Real Madrid, dupa ce a invins-o in deplasare cu 2 la 1 pe Manchester United.Sahtior Donetk a parasit cel mai tare turneu intercluburi, UEFA Champions League, inca din optimi. Ucrainenii au fost eliminati de campioana Germaniei, Borussia Dortmund. Dupa 2 la 2 la Donetk, nemtii au facut instructie cu trupa lui Lucescu in Germania si au invins cu 3 la 0.

 

Antrenorul roman al minerilor a declarat ca rezultatul a fost unul corect, iar Borussia este o echipa extrem de puternica, care are toate sansele sa ajunga in marea finala.Tot ieri Manchester United a infruntat-o pe Real Madrid.

 

Dupa ce au facut 1 la 1 in primul meci din Spania, cele doua echipe au avut parte de un retur de foc. United a deschis scorul dupa autogolul lui Sergio Ramos, dupa care s-a produs o ruptura in joc. Mijlocasul portughez al diavolilor Nani a fost eliminat.


Dupa eliminare, Real Madrid a profitat din plin si intr-un interval de 3 minute a intors rezultatul, dupa golurile lui Modric si Cristiano Ronaldo. United putea egala pana la final, dar unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, portarul madrilenilor Diego Lopez si-a salvat echipa in mai multe randuri.

Alte ştiri despre: sahtior donetk, real madrid, liga campionilor,