Scene terifiante intr-un meci din Campionatul Romaniei. Un fotbalist al echipei Poli Iasi l-a lovit cu antebratul in gat pe un jucator de la Craiova. Cel din urma a cazut ca secerat pe gazon si a fost, ulterior, transportat la spital.

Publicat:03.11.2018, 13:53

Gest incalificabil al jucatorului echipei Poli Iasi, Laurentiu Rus, care l-a lovit cu antebratul in gat pe Valentin Mihaila. Tanarul jucator a cazut pe gazon, iar membrii ambelor formatii au strigat dupa ambulanta sa vina pe teren. Rus a fost eliminat imediat de arbitru.

Unul din jucatorii echipei Craiova, speriat, a cazut in genunchi, plangand si rugandu-se pentru Mihaila. 

Fotbalistul Craiovei a fost transportat la spital, iar mai tarziu s-a anuntat ca el se simte bine si e in afara oricarui pericol. El a fost vizitat si de Laurentiu Rus, care si-a cerut scuze. Universitatea Craiova a obtinut o victorie clara, aseara, pe terenul gruparii Poli Iasi, scor 3 la 0. Mateiu, Mitrita si Koljic au inscris golurile. 

Gratie victoriei, oltenii urca provizoriu pe locul 2 in campionat si sunt la un punct in spatele liderei CFR Cluj. Feroviarii au, insa, cu un meci mai putin jucat.