Selectionata Moldovei este in fata unui meci crucial. Echipa noastra va juca, astazi, cu Belarus, la Minsk, in Liga Natiunilor. O infrangere ar pune capat sanselor Moldovei la calificarea in play-off.

Publicat:15.10.2018, 11:21

Alexandru GATCAN, MIJLOCAS SELECTIONATA MOLDOVEI:  "Ne vom stradui sa jucam la victorie. Meciul va arata, dar noi vom face tot posibilul." 

 Selectionata Moldovei a desfasurat, aseara, antrenamentul oficial, pe stadionul Dinamo, din Minsk, cu o capacitate de peste 22 de mii de locuri. Din lotul echipei lipseste mijlocasul Andrei Cojocari, care nu a facut deplasarea in Belarus, fiind racit.

Moldova vine dupa o victorie cu San Marino, intr-un meci in care a sutat de 12 ori pe spatiul portii, dar a marcat doar doua goluri. Alexandru Spiridon considera, insa, ca la Minsk va fi un alt meci. 

Alexandru SPIRIDON, SELECTIONER MOLDOVA: "Nu va fi apararea celor din San Marino. Va fi un meci deschis. Belarus are o echipa foarte buna, cu jucatori tehnici si toti experimentati." 

 In septembrie, la Chisinau, cele doua echipe au remizat, scor 0 la 0. Bielorusii promit sa joace mai agresiv, in atac, de aceasta data. 

Nikita KORZUN, MIJLOCAS SELECTIONATA BELARUSULUI: "Asa cum vom juca noi, ce vom face pe teren, asa ii vom impune sa joace pe adversari. Totul va depinde de noi. Putem sa batem echipa asta.” 

 Igor KRIUSHENKO, SELECTIONER BELARUS: Jucam acasa, in fata spectatorilor nostri. Evident, avem nevoie de victorie.” 

 Meciul Belarus – Moldova va incepe la ora 21 si 45 de minute. In grupa noastra, bielorusii conduc, cu 7 puncte. Luxemburg are 6 puncte, iar Moldova – 4.