Patronul Olimpiei Balti, Serghei Chiseliov, zguduie din nou fotbalul moldovenesc. Acesta a declarat ca partida dintre FC Tiraspol si Sheriff a fost aranjata. Mai mult, Chiseliov sustine ca cele doua echipe au facut circ pe terenul de joc. Oficialii formatiilor din stanga Nistrului au refuzat sa comenteze acuzatiile.

Publicat:08.04.2013, 11:55


FC Tiraspol a obtinut victoria in fata Sheriff-ului pentru prima data in ultimii 3 ani si jumatate. Patronul Olimpiei Balti, Serghei Chiseliov, afirma ca acest succes ar fi fost aranjat din start.


Elevii lui Vlad Goian s-au impus cu 2 la 1. Tiraspolul a deschis scorul prin Alexandru Popovici dupa o greseala comisa de portarul Sheriff-ului, Dumitru Stajila. Viespile au egalat in minutul 87, cand Hausi a deviat balonul in poarta poarta dupa sutul lui Pesic. Tiraspol a castigat datorita reusitei lui Cheptine in al treilea minut de prelungiri.


Oficialii echipelor Sheriff si FC Tiraspol au refuzat sa comenteze acuzatiile. Victoria lui FC Tiraspol a fost prezisa, acum o saptamana, de antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski.


Succesul in meciul cu Sheriff le-a permis tiraspolenilor sa pastreze diferenta de 5 puncte in spatele Daciei. In etapa urmatoare, lupii galbeni vor intalni pe teren propriu FC Tiraspol. Acum Dacia se afla pe locul secund in Campionatul Moldovei, in timp ce Tiraspolul ocupa pozitia a treia.