Seria victoriilor consecutive in Premier League pentru Chelsea s-a incheiat aseara. Aristocratii au fost invinsi in derby chiar de rivala din oras. Chiar si asa, Chelsea este lider detasat in Anglia.

Publicat:05.01.2017, 15:17


La un pas de record, au cedat. Chelsea Londra nu a putut deveni unica echipa cu cele mai multe victorii consecutive din Premier League.

Aristocratii s-au vazut invinsi de Tottenham, scor 0 la 2. Pe White Hart Lane, Chelsea a dominat in prima repriza. Totusi, gazdele au fost cele care au deblocat tabela de marcaj. Dele Alli a inscris elegant cu capul in prelungirile primei parti.

Imediat dupa pauza, Chelsea a avut ocazia sa egaleze, insa a ratat. Sansele s-au razbunat, iar acelasi Dele Alli a stabilit scorul final de 2 la 0.

Englezul de 20 de ani trece printr-o perioada fabuloasa. Este primul mijlocas din Premier League care reuseste 3 duble in 3 meciuri consecutive.

Chiar daca a fost invinsa, Chelsea continua sa fie lider detasat in Premier League cu 49 de puncte. Urmaritoarea Liverpool are 44 de puncte, iar podiumul este completat de Tottenham, care are 42 de puncte.