Google+

Show incendiar la turneul Eagles MMA, de la Chisinau. Bielorusul Ivan Zhvirblia a cucerit centura de campion, dupa ce l-a invins la puncte pe moldoveanul Grigore Panfilii - VIDEO

Show incendiar la turneul Eagles MMA, de la Chisinau. Bielorusul Ivan Zhvirblia a cucerit centura de campion, dupa ce l-a invins la puncte pe moldoveanul Grigore Panfilii - VIDEO
Embed:

Show incendiar si surprize, la turneul Eagles MMA, de la Chisinau. Bielorusul Ivan Zhvirblia a cucerit centura de campion, dupa ce l-a invins la puncte pe moldoveanul Grigore Panfilii. Luptatorii nostri au repurtat victorii dramatice, aseara, dar au fost si din cei care au cedat surprinzator.

 

Ivan Zhvirblia a fost superior in principalul duel al serii, cu Grigore Panfilii, pentru centura de campion in categoria usoara. Desi a inceput mai slab, bielorusul a fortat in rundele 2, 3 si 4 si a trimis cateva lovituri superbe spre adversar. 

 

In ultima runda, Panfilii a incercat sa obtina victoria print-un procedeu, insa adversarul s-a aparat exemplar. Zhvirblia a castigat prin decizia unanima a arbitrilor si i-a luat centura moldoveanului. 

 

Ivan ZHVIRBLIA, CAMPION EAGLES: "A fost o lupta importanta. La unii se intampla doar o data in viata, la altii de  multe ori. Am avut o dorinta imensa de cuceri centura si am facut-o. Am fost bine motivat. Le multumesc antrenorilor mei. " 

 

O victorie dramatica a obtinut aseara Alexander Romanov. Moldoveanul si-a fracturat un deget la mana dreapta, in debutul luptei, dar a continuat si l-a invins pe rusul Sultan Murtazaliev, prin knock-out tehnic, in a treia runda. 

 

Alexander ROMANOV, LUPTATOR MOLDOVA: "Domnul m-a ajutat astazi sa castig. Pentru asta, vreau sa multumesc familiei mele, echipei si sa-mi cer scuze de la mama si sotia mea, care sunt nevoite sa suporte asta. " 

 

Si Luca Poclit a smuls o victorie superba, in duelul cu Ilkin Gasimov, din Azerbaidjan. Luptatorul nostru a reusit un procedeu de strangulare, in a treia runda. 

 

Luca POCLIT, LUPTATOR MOLDOVA: "M-am asteptat sa fac un knockout in prima runda, dar nu mi-a iesit. Am crezut ca adversarul e un pic mai slab, dar a venit pregatit." 

 

Totodata, moldovenii Vasile Suprovici si Mihail Sirbu au cedat luptele, cu sportivi din Kazahstan si Franta. 

 

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: "Lupte bune, interesante, la limita, foarte tehnice si tactice." 

 

Turneul Eagles MMA, desfasurat la Sala Polivalenta din capitala, a fost la a 10-a editie. Urmatoarea este programata pentru luna februarie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn