Google+

Show incendiar la turneul MMA Eagles 8 desfasurat in capitala. 26 de luptatori au intrat in octagon si au facut ce stiu mai bine, si-au impartit pumni si picioare - VIDEO

Show incendiar la turneul MMA Eagles 8 desfasurat in capitala. 26 de luptatori au intrat in octagon si au facut ce stiu mai bine, si-au impartit pumni si picioare - VIDEO
Embed:

Show incendiar la turneul MMA Eagles 8 desfasurat aseara in capitala. 26 de luptatori au intrat in octagon(ring) si au facut ce stiu mai bine, si-au impartit pumni si picioare. Alexandr Romanov a castigat centura de campion interimar in categoria grea, dupa ce si-a doborat adversarul, prin KO, in mai putin de un minut.


Cea mai asteptata lupta a serii nu a dezamagit spectatorii. Moldoveanul Alexandr Romanov l-a invins pe uzbekul Stoliarov in mai putin de 60 de secunde. Luptatorul nostru nu i-a dat nicio sansa adversarului si a cucerit titlul de campion interimar in categoria grea.

 

Alexandr ROMANOV, LUPTATOR: "La incalzire am transpirat un pic mai mult decat la lupta. Pentru asta si se fac antrenamentele, ca sa fie cat mai usoare victoriile."

 

 O victorie spectaculoasa a reusit si Mihail Sirbu. Moldoveanul l-a invins prin KO pe spaniolul Raul Guzman.

 

Mihail SIRBU, LUPTATOR: "N-am obosit, a fost prima runda. Abia de am transpirat un pic. Credeam ca ma voi lupta 2-3 runde, dar eu am fost mai bun."

 

 Aseara s-au luptat si femeile. Moldoveanca Donna Cheli a trecut de romanca Daniela Bragaru. In cadrul turneului Eagles 8, victorii au mai repurtat moldovenii Denis Palancica, Gheorghe Lupu sau Vasile Bostan.

 

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: "Sunt multumit. Sunt lupte de la care m-am asteptat sa fie mai bune, mai spectaculoase, dar asta este sportul."

 

 Urmatoarea editie a turneului Eagles Fighting Championship se va desfasura in luna mai.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn