Simona Halep s-a retras, marti, de la turneul de la Moscova, unde urma sa intre in competitie miercuri.

Publicat:16.10.2018, 11:59

Halep a fost înlocuita de jucatoarea greaca Valentini Grammatikopoulou, numarul 170 mondial, transmite news.ro. Românca ar fi trebuit sa intre în competitie, miercuri, în turul doi, contra rusoaicei Anastasia Pavliucenkova.

“Mi-am dorit foarte mult sa joc aici, la Moscova, dar, din pacate, am în continuare dureri la spate si nu vreau sa-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamagitor sa ma retrag, dar stiu ca e important sa pun sanatatea mea pe primul plan. Urez mult succes acestui turneu”, a scris Halep, pe Twitter.

Luni, Simona Halep a declarat ca, din cauza problemelor la spate, nu stie daca va putea juca la Kremlin Cup si la Turneul Campioanelor, ultimele competitii din acest sezon pentru ea.

Halep a anuntat, la 2 octombrie, ca a suferit o hernie de disc, astfel ca participarea ei al competitii pâna la finalul anului era sub semnul întrebarii.

Turneul Campioanelor, competitie la care participa cele mai bune opt jucatoare din acest an, se va disputa între 21 si 28 octombrie, la Singapore.

WTA a confirmat, luni, faptul ca Simona Halep va fi numarul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oara consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obtine la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor.

Sursa: News.ro