17:06, 19 Iunie 2016
, PRO TV

Spectacol la Copa America. Argentina s-a calificat in semifi nala competitiei dupa ce s-a impus fara probleme in fata Venezuelei, scor 4 la 1


Spectacol la Copa America. Argentina s-a calificat in semifinala competitiei dupa ce s-a impus fara probleme in fata Venezuelei, scor 4 la 1. In celalalt meci nationala statului Chile a umilit selectionata Mexicului, cu 7 la 0.Messi si Higuain au facut spectacol in meciul din sferturile de finala impotriva Venezuelei. Vedeta celor de la Napoli, a deschis scorul inca din minutul 8, iar peste alte 20 de minute, acesta a punctat pentru dubla. Dupa pauza, Messi a iesit la rampa si a inscris. Golul marcat al argentinianului a egalat recordul reusitelor pentru nationala a lui Batistuta, 54 la numar. Lamela a inchis tabela de marcaj, iar golul de onoare pentru Venezuela a fost inscris de Rondon. In semifinala Argentina va intalni Statele Unite ale Americii. A fost spectacol si la meciul dintre Chile si Mexic. Chilenii si-au umilit adversarii, dupa ce au inscris 7 goluri fara raspuns. Selectionata Mexicului venea dupa 22 de partide fara infrangere. Pana la pauza Chile conducea cu 2 la 0, insa in partea secunda mexicanii au cedat complet si au mai incasat 5 goluri. 


Eduardo Vargas a inscris 4 goluri si este goalgeter-ul turneului cu 6 reusite. In semifinala Chile va intalni nationala Columbiei. 
Alte ştiri despre: