Un meci care a avut un inceput de vis, dar s-a transformat intr-un dezastru. Universitatea Cluj a condus cu 3 la 0 in partida cu Astra, in Cupa Romaniei, dar oaspetii au revenit incredibil si au intors scorul. Faza saptamanii, in fotbal, vine de la doi jucatori ai echipei din Giurgiu.

Publicat:01.11.2018, 14:21


Doi fotbalisti ai Astrei, Laurentiu Bus si Valentin Gheorghe au scapat singuri cu poarta goala, in timp ce goalkeeper-ul advers era iesit in atac pentru a incerca golul egalizator.

Bus a sutat spre poarta, iar mingea urma sa ajunga in plasa, insa Gheorghe fara a-si da seama de offside, a lovit-o chiar inainte de a trece linia. Arbitrul a anulat reusita.A fost un meci nebun, aseara, in Cupa Romaniei. Universitatea Cluj a condus cu 3 la 0, dupa doar 8 minute. 

Astra si-a revenit repede. Lullaku a marcat primul gol din penalty. Apoi a urmat un autogol al fundasului echipei gazda, Cordos. Comeback-ul giurgiuvenilor a continuat dupa pauza. In minutul 75, Lullaku a inscris din nou si Astra a egalat scorul, 3 la 3. 

Astfel, s-a ajuns in reprizele suplimentare. Un alt jucator al echipei U Cluj, Laszlo Sepsi a fost ghionist, cu un autogol. 4 la 3 a fost scorul final. Astra s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei. Tot aseara, CFR Cluj a reusit cu greu sa o invinga pe Gaz Metan, scor 1 la 0. Autorul singurului gol al partidei a fost George Tucudean, in minutul 64.