Google+

Alexandru Spiridon este noul antrenor al nationalei Moldovei - VIDEO

Alexandru Spiridon este noul antrenor al nationalei Moldovei - VIDEO
Embed:

Tehnicianul in varsta de 57 de ani l-a inlocuit pe Igor Dobrovolski, semnand un contract pe un an, cu optiunea de prelungire pentru inca un an. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Cebanu.

 

Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF: "Membrii Comitetului Executiv unanim au votat pentru ca in aceasta functie sa fie domnul Alexandru Spiridon si domnul Alexandru Spiridon, de astazi, este antrenorul echipei nationale."

 

Alexandru SPIRIDON, ANTRENOR NATIONALA MOLDOVEI: "M-am intalnit dupa anul nou cu domnul Cebanu. Mi-a spus ca este asa posibilitate de a prelua echipa nationionala. Am decis, de ce nu? E o aventura foarte interesanta aceasta Liga Natiunilor, care va fi in anul acesta. De ce Moldova nu ar putea face surpriza in Europa si sa arate ca si noi avem fotbal aici, fotbal de valoare?"

 

Presedintele FMF a declarat ca negocierile cu Spiridon nu au durat mult timp, iar tehnicianul a acceptat cu placere propunerea.

 

Alexandru Spiridon a mai antrenat echipa nationala in 2001, cand tricolorii au repurtat o victorie si au suferit 3 infrangere.

 

Totodata, Spiridon a fost secundul antrenorului Mircea Lucescu la Sahtior Donetsk, reusind sa castige Cupa UEFA, dar si sa impuna in campionatul Ucrainei de 7 ori.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn