Incident violent dupa un meci din Divizia Nationala. Autocarul suporterilor echipei Zimbru Chisinau in care se aflau aproximativ 40 de persoane a fost atacat cu pietre de un grup de persoane, la Balti. Nimeni din fanii zimbrilor nu a avut de suferit.

Publicat:14.04.2018, 18:49

Incidentul a avut loc dupa meciul Zaria-Zimbru. Din imagini se vede cum un grup de persoane arunca cu pietre in autocar, iar cateva ferestre au fost sparte. Politia a ajuns imediat la fata locului. Partida dintre Zaria si Zimbru s-a incheiat la egalitate, scor 1 la 1. 

Vadim Gulceac a inscris pentru balteni, iar Ilie Damascan a egalat scorul, in minutul 69, dupa un corner. Tot ieri, Petrocub Hincesti a invins clar formatia Sfantul Gheorghe Suruceni, scor 6 la 3. Oaspetii au inceput in forta meciul. Dan Taras si Andrei Macritchii au inscris cate un gol. 

Apoi, gazdele au redus din diferenta, insa Vladimir Ambros a replicat imediat prin golul de 3 la 1. Recitalul echipei Petrocub a continuat in repriza secunda. Artiom Puntus, Vladimir Ambros si Vadim Paireli au punctat cate o data si au dus scorul la 6 la 1, in favoarea gruparii din Hancesti.

Gazdele au reusit sa mai marcheze de doua ori, iar meciul s-a incheiat cu victoria lui Petrocub, scor 6 la 3. In duelul central al etapei Diviziei Nationale, Milsami a cedat acasa in fata lui Sheriff, scor 0 la 1. Badibanga a dat lovitura decisiva.

Partida dintre Speranta si Dinamo-Auto s-a incheiat fara goluri marcate.