Google+

Vrea sa puna cireasa pe tort. Constantin Rusu a castigat 5 lupte in acest an si va incheia sezonul cu duelul de la Gala K1 de pe 8 decembrie - VIDEO

Vrea sa puna cireasa pe tort. Constantin Rusu a castigat 5 lupte in acest an si va incheia sezonul cu duelul de la Gala K1 de pe 8 decembrie - VIDEO
Embed:

Vrea sa puna cireasa pe tort. Constantin Rusu a castigat 5 lupte in acest an si va incheia sezonul cu duelul de la Gala K1 de pe 8 decembrie. Moldoveanul va lupta cu un olandez.


Constantin Rusu a facut ravagii in 2018. Moldoveanul a castigat doua lupte la Chisinau si alte doua la turneul TATNEFT, din orasul Kazan, dar cea mai importanta victorie a fost cea de la Riga, din octombrie.

 

Atunci, Rusu a cucerit centura de campion KOK in categoria de 77 de kilograme. Urmeaza ultimul duel al anului – pe 8 decembrie, la Gala FEA, Rusu va da piept cu olandezul Chico Kwasi, intr-un superfight. Acesta are 6 victorii si o infrangere, in kickboxing, dar are si cateva partide castigate in box si MMA. 

 

Constantin RUSU, LUPTATOR K1: „Ultima lupta trebuie sa fie ca cireasa de pe tort. Suta la suta, o castig. Anul acesta trebuie sa-l inchei cu bine. Sau e Kwasi, sau e altul, nu are importanta." 

 

 Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: „Constantin Rusu putem spune ca este un fenomen printre luptatorii Republicii Moldova. In anul 2018, a avut meciuri interesante atat in tara, cat si in afara ei.” 

 

Gala K1 va avea loc la Sala Polivalenta din capitala si va include, in total, 15 lupte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn