Washington este la un pas de a deveni, in premiera, campioana ligii nord-americane de hochei. Echipa din capitala Statelor Unite a obtinut a treia victorie in seria finala. A fost o seara de vis pentru o mica suportera a echipei Washington.

Publicat:05.06.2018, 11:32


Keelan, o fana inraita a echipei Washington, a fost eroina unui clip video devenit viral pe internet in aprilie. Atunci, la un meci al formatiei favorite, ea a cerut pucul de la jucatorul preferat, Brett Connolly, dar l-a prins abia din a trei incercare. Aseara, mica suportera a venit din nou la meciul gruparii Washington si s-a bucurat enorm de golul lui Brett Connolly. 

Washington Capitals este foarte aproape de primul titlu in NHL. In a patra partida a seriei finale cu Las Vegas Golden Knights, rusul Serghei Kuznetsov a jucat formidabil si a reusit 4 pase decisive. Oshie, Wilson, Smith-Pelly si Carlson au dus scorul la 4 la 0. 

Hocheistii din Las Vegas au inscris apoi doua goluri, dar nu a fost vorba despre o revenire miraculoasa, deoarece Capitals a dat alte doua lovituri, prin Kempny si Connolly. 6 la 2 a fost scorul final al meciului. Washington conduce in serie cu 3 la 1 si va cuceri Cupa Stanley daca va mai castiga o partida.