Google+

Washington este la un pas de a deveni, in premiera, campioana ligii nord-americane de hochei. Echipa din capitala SUA a obtinut a treia victorie in seria finala - VIDEO

Washington este la un pas de a deveni, in premiera, campioana ligii nord-americane de hochei. Echipa din capitala SUA a obtinut a treia victorie in seria finala - VIDEO
Embed:

Washington este la un pas de a deveni, in premiera, campioana ligii nord-americane de hochei. Echipa din capitala Statelor Unite a obtinut a treia victorie in seria finala. A fost o seara de vis pentru o mica suportera a echipei Washington.


Keelan, o fana inraita a echipei Washington, a fost eroina unui clip video devenit viral pe internet in aprilie. Atunci, la un meci al formatiei favorite, ea a cerut pucul de la jucatorul preferat, Brett Connolly, dar l-a prins abia din a trei incercare. Aseara, mica suportera a venit din nou la meciul gruparii Washington si s-a bucurat enorm de golul lui Brett Connolly. 

 

Washington Capitals este foarte aproape de primul titlu in NHL. In a patra partida a seriei finale cu Las Vegas Golden Knights, rusul Serghei Kuznetsov a jucat formidabil si a reusit 4 pase decisive. Oshie, Wilson, Smith-Pelly si Carlson au dus scorul la 4 la 0. 

 

Hocheistii din Las Vegas au inscris apoi doua goluri, dar nu a fost vorba despre o revenire miraculoasa, deoarece Capitals a dat alte doua lovituri, prin Kempny si Connolly. 6 la 2 a fost scorul final al meciului. Washington conduce in serie cu 3 la 1 si va cuceri Cupa Stanley daca va mai castiga o partida. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn